HEKLANJE

Pisanje članka: može li pomoći mom poslovanju izravne prodaje?

TEMU APP 100 E KUPON

Pitanje: Kako mogu dobiti dugoročno oglašavanje za svoju web stranicu izravne prodaje bez trošenja bogatstva?

Potpisano, majka izravne prodaje



Draga mama izravne prodaje,
Vrlo često ljudi u izravnoj prodaji ne shvaćaju da mogu imati koristi od istih metoda internet marketinga koje koriste druge internetske tvrtke. Pisanje i slanje članaka jedna je od onih metoda marketinga koja je iznimno učinkovita za tvrtke izravne prodaje.

Ako niste upoznati s načinom na koji marketing članaka funkcionira, u osnovi pišete i dajete korisne, informativne članke. Zašto biste se toliko trudili i davali svoje podatke? Pogledajte dno ovog članka. Tamo ćete vidjeti moje ime i kratke informacije o tome čime se bavim. Nisam platio tu reklamu. Slobodno je.

Dakle, kako to radi? Napišete članak o temi koja vas zanima – obično onom koja se na neki način odnosi na vaše poslovanje. Ako prodajete šminku, nema smisla pisati o šumskim požarima. Dakle, pokažite svoju stručnost i podijelite svoju ljubav prema onome što radite u kratkom članku. Tada ćete htjeti pronaći direktorije članaka koji će prihvatiti vaš članak. Poslat ćete svoje članke u imenike, uključujući biografiju autora i poveznicu na vašu web stranicu.

Izdavači web stranica, vlasnici blogova i izdavači elektroničkih časopisa pretraživat će imenike i pronaći zanimljive članke koje će podijeliti sa svojim čitateljima. Kada koriste jedan od vaših članaka, uključit će vašu biografiju autora na kraju s vezom na vašu web stranicu koju je moguće kliknuti. Evo. Upravo ste ostvarili besplatan promet.

Sve dok vam vaša tvrtka dopušta povezivanje na vašu web stranicu (a shvaćam da neki to ne dopuštaju) – pisanjem članaka možete upotrijebiti kako biste povećali popis kupaca i svoj tim.

Ako vaša tvrtka ne dopušta poveznice na vašu web stranicu, možda ćete moći postaviti stranicu za stvaranje potencijalnih klijenata kako biste dobili informacije od ljudi. Ili ih možete poslati na stranicu za prijavu na bilten gdje ih možete staviti na popis na kojem možete slobodnije govoriti o svojim proizvodima u svom biltenu. Samo provjerite s pravilima i postupcima svoje tvrtke prije nego što uložite previše vremena i energije u pisanje članaka.

Sada krenite pisati!