HEKLANJE

Pismo Djedu Mrazu od internet trgovca

TEMU APP 100 E KUPON

Joj, Djed Božićnjak! Kako ide na velikom bijelom sjeveru? S obzirom na to da je sezona, evo mog pisma o tome što želim za Božić.

Bilo je dobro



Djed Božićnjak, znam da radiš cijelu tu dobru naspram loše stvari. Obećavam da sam ove godine bio dobar internet trgovac. Nisam zasipao tražilice spamom sa stranicama ogledala, poveznicama za kupovinu farmi ili malim trikovima za ugađanje vašim prijateljima na Googleu. Sada, iako sam bio dobar, želio bih nekoliko loših stvari za Božić. Ovdje nema ponija, želim dobre stvari.

Dragi Djed Božićnjak, želim:

1. Komad ugljena koji treba dati lošoj osobi ili osobama na Yahoou koji su brisali moje stranice iz rezultata tražilice.

2. Gruda uglja istim ljudima na Yahoou koji su smislili besmislicu o Site Matchu. Slobodno dopustite sobovima da obavljaju nuždu dok su na krovovima domova ovih ljudi.

3. Upoznati osobu iz Googlea koja se bavi ažuriranjem rangiranja u baru kasno navečer nakon što su pili četiri ili pet sati. Treba mi samo 15 minuta. Pleeeeasssee! Bio sam tako dobar.

4. Pet minuta u Ultimate Fighting Octagonu s Billom Gatesom.

5. Nekoliko sati s popisom loših ljudi koji će dobiti ugljen za praznike. Ne brinite, mogu otkriti koji prijevarno klikaju na moje PPC oglase.



6. Molimo pošaljite virus Djeda Mraza ljudima koji mi stalno šalju phishing Pay Pal e-poruke.

7. Ista stvar za zločeste dečke i djevojke koji mi šalju farmaceutski spam.

8. Prilika da svakog dmoz volontera urednika prebijem po glavi svojom tipkovnicom samo jednom. Dobro, možda dvaput.



Sada shvaćam da si majstor suptilnosti. Kad sam te posjetio u trgovačkom centru, ponašao si se kao da sam luđak i nisi znao o čemu govorim. Stvarno mi se nije sviđalo što ste pozvali osiguranje i FBI, ali pretpostavljam da svi imaju loš dan. Sigurna sam da mogu računati na tebe da ćeš izdržati ovu godinu.

Oh, zaboravio sam nešto. Angelina Jolie. Definitivno Angelina Jolie. Ostavi svog niskog dečka kretena kod kuće.

To nije previše za tražiti, zar ne? Je li?



Lanac budala

Čini se da je Oprah Winfrey zamijenila Good Housekeeping Seal of Approval kada je riječ o potvrdi vjerodostojnosti… Rekavši to,

Naplata dugova

Ako imate kreditnu karticu, možda ste se više puta čuli s utjerivačima dugova koji su vas podsjetili da kasnite s