HEKLANJE

Plastična kirurgija – gdje će se dogoditi

TEMU APP 100 E KUPON

Dok procjenjujete najbolju opciju plastičnog kirurga za svoje liječenje, mogli biste se iznenaditi kada saznate da bi mjesto vaše operacije trebalo biti dio vaše odluke.

Plastična kirurgija – gdje će se dogoditi



Pitanje o mjestu vaše operacije vjerojatno vam nikada nije ni palo na pamet kada ste počeli razmišljati o plastičnoj operaciji. Ako idete na plastičnu operaciju, to se mora učiniti u bolnici, zar ne? Zapravo, postoji veliki izbor opcija i morate ih razumjeti prije nego što izvršite procjenu plastičnog kirurga. Velik dio procesa donošenja odluka ovisit će o vašoj razini udobnosti s kirurškim zahvatima.

Postoje tri opcije kada je u pitanju mjesto vaše operacije. Prvi je tradicionalno bolničko okruženje. Drugi je kirurški centar. Treći je zapravo u ordinaciji kirurga. Daleko najveći postotak zahvata plastične kirurgije odvija se u ordinacijama kirurga.

Operacija u bolnici izvrstan je izbor. Prvo, to znači da vaš kirurg ima bolničke privilegije, što znači da je bolnica procijenila kirurga i utvrdila da ima razinu kompetencije koja bolnici odgovara. Drugo, bolnički kirurški proces strogo je reguliran od strane države, što znači da ćete dobiti optimalnu njegu prije, tijekom i nakon zahvata.

Kirurški centar je ustanova postavljena za obavljanje raznih kirurških zahvata. Bolnice imaju samo toliko prostora i rijetko ima dovoljno vremena za obavljanje svih operacija zakazanih u vašem gradu ili mjestu. Kirurški centar popunjava tu prazninu. Slično kao i bolnica, strogo je reguliran i njega je vrlo dobra. Za naplatu naknada, centar mora biti certificiran od strane raznih vladinih agencija, a vladine agencije privržene su detaljima poput sigurnosti. Operacija u kirurškom centru nije pokazatelj bilo kakvog negativnog čimbenika.

Mnogi kirurzi imaju kirurške prostorije ugrađene u svoje ordinacije. Budući da su skupi, obično ćete ih pronaći kada postoji grupa liječnika koji obavljaju kirurške zahvate. Iako nema ničeg inherentno lošeg u ovom pristupu, trebate obratiti veliku pozornost na certifikate.

Je li objekt certificirala neovisna skupina za sigurnosne i hitne postupke? Pitanje nije toliko je li to sigurno za kirurški zahvat kojem se podvrgavate, već je li ustanova opremljena za rješavanje bilo kakvih neočekivanih problema. Kirurgija je invazija na tijelo i nosi inherentne rizike. Važno je da potvrde za stvari kao što je održavanje života posjeduju ordinacija i medicinske sestre.

Operacija u uredu vrlo je česta i ima svoje prednosti. Opcija ureda gotovo je uvijek jeftinija od hospitalizacije ili kirurškog centra. Ipak, govorimo o vašem tijelu, stoga svakako pogledajte ustanovu, zatražite potvrde i sastanite se s medicinskim sestrama. Ako vam se ne sviđa bilo koji aspekt ustanove, bolje vam je da se obratite kirurgu koji ima bolničke povlastice ili koristite kirurški centar.



Treba uzeti u obzir mnogo faktora. Pazite da ne izostavite pitanje lokacije stvarnog postupka.

Dragulj boje

Iako općenito mislimo da su dijamanti čisti i bezbojni, činjenica je da je boja jedna od četiri karakteristike dijamanata koja

Produženje i podizanje trepavica

Podizanje trepavica danas je jedna od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima. Za samo nekoliko sati ovaj postupak daje vašim očima