HEKLANJE

Plastični kirurzi: Kako odlučiti s kim raditi

TEMU APP 100 E KUPON

Plastičnih kirurga jednostavno ne nedostaje, ali odabir najboljeg za sebe ponekad može biti težak zadatak. Velike metropole su preplavljene kompetentnim plastičnim kirurzima. Neki se posvećuju rekonstruktivnoj kirurgiji, kako bi ispravili nedostatke koji su nastali uslijed traume, bolesti, nesreće ili urođenih anomalija. Drugi koriste svoju stručnost u kozmetičkoj (ili estetskoj) kirurgiji kako bi poboljšali privlačne dijelove tijela svojih pacijenata. Kakav god bio vaš izbor operacije, morate odabrati kirurga koji ima mnogo iskustva i stručnosti u dotičnom području.

Nakon što ste suzili izbor od nekoliko plastičnih kirurga, morate dogovoriti termin kod kirurga. Dnevni red sastanka trebao bi uključivati detaljnu raspravu između vas i kirurga. Morate imati grubu predodžbu o zahvatu koji će kirurg izvesti. Kirurg mora jasno objasniti moguće rizike i komplikacije te njihovu vjerojatnost. Ukupni trošak postupka treba se dogovoriti prije operacije. Kirurg bi trebao biti voljan izložiti fotografije svojih ranijih pacijenata, uključujući slike prije i poslije operacije.



Kao pacijent, morate provjeriti vjerodajnice kirurga koji su ušli u uži izbor preko liječničke komisije vaše države. Tijekom prvih konzultacija, morate biti sigurni da kirurg ima bogato iskustvo u slučajevima sličnim vašima. Budući da je postoperativna njega ključna u slučaju plastične kirurgije, morate biti sigurni da je kirurg više nego voljan pomoći vam u tom pothvatu. Sveobuhvatan prijeoperacijski pregled može vam pomoći da procijenite je li operacija korisna opcija ili ne. Renomirani kirurzi obično predstavljaju softversku simulaciju koja daje ideju o mogućim rezultatima. Pobrinite se da vaš kirurg koristi najnoviju sofisticiranu opremu jer bi to dovelo do predvidljivijih rezultata.

Sve u svemu, uspjeh plastične operacije u potpunosti ovisi o stručnosti kirurga. Stoga, odaberite kirurga s velikom razboritošću.

Vrste očnih alergija

Alergijski konjunktivitis se dijeli na nekoliko podvrsta ovisno o prirodi alergena. Sezonski alergijski konjunktivitis, proljetni konjunktivitis, cjelogodišnji alergijski konjunktivitis, atopijski