HEKLANJE

Pošiljatelji članaka su nevjerojatni

TEMU APP 100 E KUPON

Kada koristite Article Submitters da ubrzate svoje prijave u imenike, privučete više posjetitelja na svoju stranicu i generišete ciljane potencijalne kupce, postoje mnoge varijable koje čine ili kvare vaš sustav. Postoji rješenje za taj problem. Ovo je jedan od velikih.

Prvo, istaknimo što treba izbjegavati. Ovo su osobine podnositelja članaka loše kvalitete koje ne želite kupiti:



Pošiljatelj članka ne unosi točne podatke u imenike.
Ne možete točno odabrati kategoriju kada šaljete svoj članak.
Vaši članci neće izgledati “prirodno” kada ih pošaljete
Hiperveze u tijelu vašeg članka nije moguće koristiti.
Pošiljatelj članaka je 100% automatiziran tako da će spamirati imenike

Razgovarajmo o tome što podnositelji DOBRIh članaka rade, što točno tražiti i što kupiti.

Ovo je ključna stvar koju treba tražiti. Pobrinite se da podnositelj radi uživo i da vam omogućuje da stvarno vidite svaki imenik dok se prijavljujete na, i/ili podnesete svakom od njih. Time se brišu svi gore navedeni problemi.

Dobar podnositelj članaka imat će popis kvalitetnih imenika i omogućiti vam da na popis unesete nove. Prvo napišete i spremite kopiju svog članka u Submitter. Također će uštedjeti pisanje drugih članaka.
Zatim se prijavite i pošaljite direktorije za nekoliko sekundi prvi put kada odete na novi za manje od jedne minute. Vi samo pregledate popis, odaberete direktorije koji vam se sviđaju i prijavite se. Pošiljatelj će umetnuti vaše podatke za prijavu, a vi ih samo jednim pogledom potvrdite. Tada znate da su vaši podaci točni. Pošiljatelj će imati vaše korisničko ime i zaporku na raspolaganju za prijavu sljedeći put kada odete u imenik klikom miša. Također ćete moći odabrati ispravnu kategoriju, unijeti bilo kakve izmjene u svoj članak, umetnuti poveznice i znati da vaš članak savršeno zadovoljava uredničke smjernice imenika.

Dakle, zamislimo da ste postavili pošiljatelja članaka za rad s 30 imenika. Napišete članak za 15 minuta. Zatim prođete kroz svoj popis. Ovako je to:

Odaberite direktorije koje želite. Recimo da koristite deset. Deset sekundi kasnije idete u prvi imenik i jednim klikom ste prijavljeni. Zatim pritisnete Pošalji, pregledate svoj savršeno formatirani članak, ljeto, biografski okvir i ključne riječi. Još dvije sekunde. Vi odlučite ali u tekstualnoj vezi kupiti ruku u tekstu svog članka. Još dvadeset sekundi. Pregledajte svoj članak. Pet sekundi. Pošaljite svoj članak jednim klikom. Jednu sekundu. Upravo ste poslali svoj članak za trideset osam sekundi. Dakle, u sljedećih pet minuta završite. Deset članaka u pet minuta.

Oni su 100% točni i štede vam nevjerojatno puno vremena.



Savjeti za šminkanje očiju

Kada je riječ o šminkanju očiju treba razmisliti i onda nanijeti jer oči govore više od riječi. Vrsta šminke koju

Botoks – mlin glasina

Znao si da se to mora dogoditi. Na kraju bi cijeli svijet gledao u svaku holivudsku zvijezdu i pokušavao shvatiti

Zašto menstruacija kasni?

Pubertet je vrijeme kada ljudska vrsta uspostavlja sposobnost za reprodukciju. Mehanizam koji regulira u tijelu kada će nastupiti pubertet, zauvijek