HEKLANJE

Platinasti posao iz American Expressa u poslovne svrhe

TEMU APP 100 E KUPON

American Express ima kreditne kartice koje nude financijske usluge i odlične nagrade za putovanja te druge korisne usluge.

Platinum Business iz American Expressa savršen je za vlasnika tvrtke. Kartica ima početnu godišnju postotnu stopu (APR) od 0% na prijenose stanja i kupnje. To pomaže u održavanju ravnoteže nekoliko mjeseci bez stvaranja dodatnih dugova.



Prednosti kartice

Kreditna kartica je dobra za vas ako planirate imati revolving saldo i želite upravljati svim svojim poslovnim izdacima na samo jednoj kreditnoj kartici. Ako se kvalificirate, dobit ćete nisku kamatnu stopu (na kraju uvodne faze), a također će vam biti dopuštena jeftina opcija za plaćanje vaših poslovnih troškova tijekom vremena.

Program mogućnosti nagrađivanja članstva

Kao vlasnik kartice, dobit ćete pristup programu Membership Reward Options bez plaćanja godišnje naknade. Program vam omogućuje otkup bodova za uživanje u različitim uslugama i pogodnostima. Također dolazi bez ikakvog godišnjeg ograničenja i nema primjenjivog ograničenja isteka. To program čini fleksibilnim. Program također nudi sigurnosne značajke, putno osiguranje od nezgode i ekskluzivne popuste (dostupno u odabranim trgovinama i servisnim centrima uključujući AT&T, FedEx, Hertz, 1-800-FLOWERS.COM. i neke slične trgovine).

Ostale pogodnosti

Ako želite biti blagoslovljeni niskim APR-om i želite imati koristi od dobrog dogovora o rabatu, tada iskoristite Platinum Business Cash Rebate Card iz programa OPEN small business. Mreža OPEN nudi vam i online alate za upravljanje računom za nadzor vašeg računa. Štoviše, uz izravan pristup kreditnim stručnjacima, dobit ćete spremnu pomoć u donošenju pametnih poslovnih odluka.

Dobivate odlične ponude uvodne faze (šest mjeseci) od 0% na kupnju i 7,99% na prijenos stanja kao dio pogodnosti kartice. Bez obzira na to, Jedinstvena prodajna ponuda (USP) Platinum Businessa iz American Expressa je nagrada za povrat novca.



Kao takva kupnja karticom, osigurava vam 2,5% povrata gotovine. Kupnja unutar OPEN mreže malih poduzeća, međutim, ima najveći rabat od 5%. Kada završite s potrošnjom od 15000 USD na kartici, postotak će se smanjiti na 1% u slučaju opće kupnje, dok će se za kupnju unutar OPEN mreže postotak smanjiti na 2%.

Više pogodnosti

Platinum Business iz American Expressa pruža vlasniku kartice mnoge usluge povezane s internetskim računom, produženo jamstvo za kupnju, osiguranje izgubljene prtljage, osiguranje pri najmu automobila, zaštitu kupnje, zaštitu kupnje, hitnu zamjenu kartice, osiguranje od nezgode na putovanju od najviše 100 000 USD i mnoge druge usluge i koristi.



Ideje za uređenje dvorišta

Bez obzira gdje živite, nema ništa bolje od opuštanja na otvorenom u toploj ljetnoj noći gledajući kako vaše ideje za