HEKLANJE

Podružnice bi trebale ponuditi nešto dodatno

TEMU APP 100 E KUPON

Za jednu vrstu proizvoda postoje doslovno stotine (ili čak tisuće) podružnica koje je aktivno promoviraju. Affiliate marketing je, na kraju krajeva, konkurentan posao. Ali rezultat prevelikog broja podružnica može predstavljati izazovan problem za svaku podružnicu. Jedan problematičan rezultat je da je jedan kupac možda već čuo za proizvod koji promovira jedna podružnica. I ovaj se kupac možda već susreo s promotivnim materijalom za proizvod.

S toliko mnogo suradnika koji nude isti proizvod, kako se jedan affiliate može istaknuti od ostalih tako da kupac odabere njega, a ne ostale suradnike? Što čini jednu podružnicu drugačijom i boljom od ostalih podružnica? Ovo je sadašnji izazov mnogih podružnica, posebice novih.



Jedno kreativno rješenje koje predlažu mnogi stručnjaci za affiliate marketing je korištenje dodatnih akcija. Dodatna posebnost je nešto vrijedno što se daje kupcu ako ovaj kupac kupi proizvod od trgovca putem web stranice podružnice. Affiliate također mora napomenuti da se takve posebne ponude ne mogu dobiti na drugim web stranicama. Ovo će upozoriti posjetitelja da ako kupi proizvod s drugog linka, neće imati tu dodatnu akciju. A ako je posjetitelju potrebna i ta posebna posebnost, on će najvjerojatnije ostati na web stranici podružnice i prekinuti svoje pregledavanje.

Sada kada je podružnica odlučila pružiti posebnu ponudu, sljedeće je pitanje koja će posebna ponuda biti privlačna kupcu. Odgovor na ovo ovisit će o vrsti kupca koji će kupiti proizvod. A vrsta proizvoda dat će veliki trag o osobnosti kupaca.

Na primjer, ako se web stranica podružnice bavi penjanjem po stijenama i drugim ekstremnim sportovima, ponuda informacija o tome kako se postavljaju tetovaže neće se svidjeti većini penjača, čak i ako neki od njih možda već nose tetovaže.

S druge strane, ako će podružnica nuditi informacije o raznim mjestima za penjanje po stijenama u zemlji, penjač će svakako biti zainteresiran i možda uopće neće sumnjati da klikne na tu poveznicu koja će ga odvesti na web stranicu trgovca. .

Druge posebne ponude mogu biti besplatne konzultacije putem e-pošte ili telefona, e-knjiga ili poveznice i oglasi u biltenu. Ono što affiliate mora zapamtiti je da bi posebna ponuda trebala biti relevantna za glavni proizvod koji se prodaje.