HEKLANJE

Pogled na posao djece

TEMU APP 100 E KUPON

Malo je područja modernog poslovanja koje se razvija tako brzo i uspješno kao što je franšizing. To je izvrstan način za mlade poduzetnike da uđu u poslovni svijet. To nije jako teško učiniti, a koristi mogu biti dalekosežne. Uzmite postojeću robnu marku, proširite je, upotrijebite najbolje ideje i izradite poslovni model koji se pokazao uspješnim. Među franšiznim mogućnostima u današnjoj Americi malo je njih tako popularno i mladenačko kao ono na dječjem tržištu. Prodavaonice igračaka i druge franšize usmjerene prema mlađoj skupini brzo postaju jedno od vodećih franšiznih tržišta u današnjem svijetu. Možda je to zato što mladi poslovni ljudi nisu toliko udaljeni od toga da su i sami djeca da se mogu sjetiti s čime se djeca svih uzrasta vole igrati i što će im se vjerojatno svidjeti. Bez obzira na razlog, ne može se poreći činjenica da bi dječje tržište mudar poslovni čovjek trebao shvatiti ozbiljno. Oni koji ovo tržište ne shvaćaju ozbiljno vrlo vjerojatno će izgubiti sjajnu priliku.

Ono što dječje tržište čini toliko vrijednim u današnjem poslovnom svijetu je činjenica da danas, više nego ikad, djeca kontroliraju prihode svojih roditelja. To nije bila istina prije petnaest ili dvadeset godina. Amerikanci potroše više od 100 milijardi dolara godišnje za potrepštine svoje djece, a da ne spominjemo njihovu zabavu. S ovom vrstom novca u gospodarstvu koji se može zgrabiti, nije ni čudo da tržište dječjih proizvoda napreduje. Taj će broj, prema mnogim industrijskim analitičarima, samo rasti u nadolazećim godinama, daleko ispred stope inflacije.



Jedan od razloga za ovaj brzi rast industrije mogao bi biti nestanak tradicionalnog obiteljskog sustava s jednim roditeljem zaposlenim. Iako to osuđuju neki obiteljski stručnjaci, ostaje činjenica da mnoge obitelji sada imaju dva zaposlena roditelja koji pokušavaju uskladiti karijeru i djecu radije nego jedno ili drugo. To dovodi do dvije stvari: više potrošnog prihoda i manje vremena s djecom. To znači da se djeca često moraju sama brinuti za njihovu zabavu, a to naravno dovodi do većih iznosa potrošnje u tom području.

Osim zabavnih sadržaja, ono što se ne može zanemariti su ogromne mogućnosti u svijetu pružanja dnevne skrbi i izvannastavnih aktivnosti za ovu malu djecu. U kombinaciji s potrebom za potrepštinama, stvorio je širom otvoren svijet franšiznih mogućnosti. Tržište ne može zanemariti nitko tko želi ući u industriju s neograničenim potencijalom rasta. Ako ste netko tko želi krenuti u posao za sebe, ali niste sigurni na koje se tržište usredotočiti, mogli biste učiniti gore od izgradnje nečega oko tržišta za djecu. Ne ide nikamo, a vama i vašoj obitelji mogao bi osigurati prekrasan prihod u godinama koje dolaze.

Otvoren Panamski kanal

Panamski kanal, umjetni kanal u najužem dijelu Srednje Amerike koji spaja Atlantski ocean s Tihim, pušten je u promet 7.