HEKLANJE

Svi pozivni brojevi ili predbrojevi na svijetu

TEMU APP 100 E KUPON

Pozivni brojevi ili predbrojevi su zapravo niz brojeva koje ukucavamo prilikom telefonskog pozivanja između dva mjesta ili dvije države. Danas je moguće telefonski pričati s osobom kako se kaže s drugog kraja svijeta.

Na primjer, ukoliko imate rođaka u Americi a vi se fizički nalazite u Finskoj sve što trebate napraviti je da podignete telefonsku slušalicu, ukucate pozivni broj za Ameriku i nakon toga ukucate točan telefonski broj vašeg rođaka, kroz nekoliko sekundi uspostavom telefonske veze imate mogućnost pričati s njim kao da ste u istoj prostoriji bez obzira što ste tisućama kilometara udaljeni, no međutim cijena tog poziva kada zovete ne samo drugu državu nego i drugi kontinent je jako velika, ali o tome neki drugi puta.



Na internetskoj stranici pozivni.com imate mogućnost besplatnog, brzog i točnog pretraživanja svih pozivnih brojeva koji vam mogu zatrebati. Alat za pretraživanje pozivnih brojeva sastoji se od odabira države, pa potom odabira grada iz odabrane države te na kraju dobivamo toliko željeni pozivni broj. Na web stranici postoji lista svih država na svijetu i druga lista svih gradova i mjesta svih država što konkretno znači da ćete pronaći pozivni broj za bilo koju državu, mjesto ili grad kojeg želite. Stranica odiše jednostavnošću i ugodnim bojama. Na web stranici će vam ukoliko želite naći pozivni broj za Hrvatsku ili pozivni za Zagreb trebati svega par sekundi vremena. Tražilica pozivnih brojeva ili internetska stranica pozivni.com funkcionalna je web stranica na kojoj se i malo dijete može brzo snaći.

Kompletan projekt je neprofitabilan i svoje usluge nudi u potpunosti besplatno. Informacije o pozivnim brojevima država i gradova prikupljani su s puno različitih izvora ali prije objave svaki je broj više puta provjeravan tako da mogućnost netočnog broja ne postoji. Izvrsna je vijest da upravo na jednom jedinom mjestu imate mogućnost pretraživanja svih pozivnih brojeva na svijetu.