HEKLANJE

Agel proizvodi: novi i inovativni put do optimalnog zdravlja s Agelovim revolucionarnim gelom!

TEMU APP 100 E KUPON

Jedno je sigurno na ovom svijetu, imate samo jedno tijelo i morate se brinuti o njemu i svim njegovim funkcionalnim dijelovima ako želite živjeti dug i zdrav život. Kako starimo ili se razbolimo, to postaje još važnije.

U drugim slučajevima, osim preventivnog održavanja zdravlja, moramo pokušati olakšati i popraviti probleme koje imamo kako bismo mogli živjeti plodonosnijim životom.



Tvrtka Agel Enterprises je to prepoznala i otišla korak dalje kada je osnivač Glen Jensen primijetio rupu na tržištu dodataka prehrani gdje je vitaminske tablete i praškove bilo ne samo teško pratiti, već ih je naše tijelo i vrlo neučinkovito apsorbiralo. Tako su se pojavili Agel i njihove zaštićene Gelceutical mješavine, gdje su jednostavni hranjivi sastojci za jednu dozu uključeni u formulu gela – suspendirani unutar – čineći nutritivne sastojke mnogo dostupnijim i lakšim za apsorpciju u vašem tijelu. To je potpuno revolucionaran koncept!

Agel je osmislio četiri jedinstvene kategorije za svoju liniju kako bi održao optimalnu razinu zdravlja, plus zadovoljio posebne zdravstvene potrebe – kao i za sportaše u stalnom pokretu i treniranju i one koji jednostavno žele održati svoju mladost na životu.

Agel Nutritionals osigurava bolje zdravlje i dobrobit s tri različita proizvoda:
• Agel EXO…posebna mješavina 14 super moćnih antioksidansa za borbu protiv štetnih slobodnih radikala dajući vam mnogo bolje šanse za optimalno zdravlje…
• Agel MIN…ovo je ultimativni multivitamin koji osigurava 100% preporučenog dnevnog unosa 12 esencijalnih vitamina i 11 vitalno važnih minerala koji su potrebni vašem tijelu za funkcioniranje.
• Agel UMI…daje vam jednu od najučinkovitijih prilika za zdravlje s proizvodom za balansiranje imunološkog sustava kako vaš imunološki sustav ne bi postao pretjerano aktivan, što može biti jednako opasno kao i premalo aktivan imunološki sustav…

Kategorija Agel Wellness namijenjena je održavanju krajnjeg zdravlja uz uvijek važnu sportsku prehranu kao što su:
• Agel PRO…koji pruža idealnu količinu kvalitetnih proteina bitnih za pojedince koji žele izgraditi i održati mišićnu masu za puno bolje i jače performanse – kao i imati spreman mali obrok kada je vrijeme faktor…
• Agel OHM… održava vašu razinu energije visokom tijekom dana… kao i pomaže muškarcima i ženama kod seksualne funkcije i libida.
• Agel FIT…konačno proizvod koji čini održavanje idealne težine lakšim nego ikad, bez tableta i kredastih praškova koji vas samo drže gladnima tijekom dana…

Agel Gelceuticals daje vam prirodnu terapijsku mješavinu bez recepta, ali sadrži farmaceutske formule za ublažavanje boli i simptoma, uključujući:
• Agel FLX…prvi dodatak koji uspješno spaja 4 ključna sastojka za ublažavanje i popravak bolova i oštećenja zglobova…
• Agel HRT…potpuno siguran i prirodan način da održite svoje srce zdravim, ojačate svoj miokardijski sustav…

Svatko se ovih dana želi ne samo osjećati mlado već i izgledati mladoliko, pa tako dolazi linija Agel Ageless.

Agel Ageless je linija od 7 različitih geleutika koji rade zajedno kako bi vašoj koži pružili sve što joj je potrebno za:



• Ostanite zdravi…
• Zadržite mladenačkiji izgled…
• Neka vaša koža zablista…
• Smanjite vidljive bore…
• Ojačajte svoju kožu povećanjem proizvodnje kolagena…

Kako možete pogriješiti s linijom revolucionarnih proizvoda koji su tako jednostavni za korištenje, djeluju tako djelotvorno i djelotvorno i brinu se za toliko vaših zdravstvenih potreba? Pa… ne možete!

Vodič kroz računovodstveni softver

Računalni softver koji pomaže u obradi raznih financijskih transakcija, njihovom bilježenju i prezentiranju u obliku izvješća poznat je kao računovodstveni