HEKLANJE

Pojedinosti aplikacije CitiBusiness AAdvantage MasterCard

TEMU APP 100 E KUPON

CitiBusiness AAdvantage MasterCard pruža nekoliko pogodnosti onima koji traže poslovni račun koji će im pomoći financirati svoje poslovne pothvate uz malu nagradu u procesu. Sama prednost ove kreditne kartice je ta što ćete moći zaraditi besplatno putovanje za poslovne troškove American Airlinesa. Nagrade su ograničene na ovu zrakoplovnu tvrtku, ali su još uvijek prilično značajne. Oni vlasnici tvrtki koji imaju vrlo dobar kredit mogu zaraditi dobar iznos besplatnih putovanja.

Prvo, pogled na važne stvari je na redu. CitiBusiness AAdvantage MasterCard nudi APR od 17,99% na kupnje i 22,99% promjenjivi APR na gotovinske predujmove. Na ovoj kreditnoj kartici nema uvodne ponude i ona nudi naknadu od 75 USD godišnje iako se ove naknade odričete prve godine. Osim toga, koristi metodu prosječnog dnevnog salda za izračun financijskih troškova koji mogu pomoći onima koji imaju saldo iz mjeseca u mjesec na ovoj kreditnoj liniji.



Nagrade koje daje CitiBusiness AAdvantage MasterCard vrlo su dobre. Zaradit ćete jednu milju po dolaru potrošenom na kupnju ovom kreditnom karticom. Postoji nekoliko ograničenja u korištenju ovih nagrada i skupljenih milja o kojima biste trebali saznati više prije odabira. Vaše su milje kompatibilne s vašim programom za česte putnike. Imate ograničenje od 150.000 milja godišnje osim ako nemate drugi AAdvantage račun koji ispunjava uvjete. Pri prvoj kupnji zaradit ćete 20.000 bonus milja.

Iako ova kreditna kartica za vlasnike tvrtki omogućuje popuste i besplatno putovanje zrakoplovom, važno je shvatiti da je ograničena na American Airlines i da postoje ograničenja koja se odnose na to kada se nagrade mogu koristiti i kako se akumuliraju. Ako tražite dobru kreditnu karticu koja će pružiti pristojnu kamatnu stopu, ovo bi mogao biti dobar izbor za vaše potrebe.

Bankirajte svoj blog!

Osim ako ste se tek probudili iz 20-godišnjeg sna, svjesni ste blogova… Internetskih ‘web-logova’. Mnogi od nas koriste blogove za