HEKLANJE

Pojedinosti prijave za Zlatnu karticu SAD-a

TEMU APP 100 E KUPON

USA Gold Card nudi nekoliko pogodnosti onima koji imaju ovu kreditnu liniju. Kao prvo, kartica je osmišljena da osigura kredit onima koji imaju lošu kreditnu sposobnost, onima koji imaju malu kreditnu sposobnost i onima koji žele ponovno uspostaviti svoju trenutnu kreditnu sposobnost. USA Gold Card nudi nekoliko pogodnosti za to i kroz dobro upravljanje tim uslugama; naći ćete prednosti u korištenju ove kreditne linije jer će vam pomoći da poboljšate svoj ukupni kreditni rezultat.

USA Gold Card vam pomaže da ponovno uspostavite kredit. Pritom postoje određena ograničenja ove kreditne linije. Na primjer, ovu karticu moći ćete koristiti samo putem web stranice koju sponzorira USA Credit kao i putem njihovih kataloga. Nećete moći posjetiti nijednu trgovinu radi kupnje. U biti, USA Gold Card je kartica trgovine u koliko ograničenom smislu gdje je možete koristiti. Ipak, ako su vam ova mjesta draža za kupovinu, možda vam to neće biti problem.



Za korištenje kreditne linije postoji jednokratna prijavna naknada od 149,95 USD. Osim toga, nećete imati godišnju naknadu. Vaš kreditni limit može se kretati od 300 USD do 5000 USD, ovisno o vašim kvalifikacijama. Ne postoji provjera kreditne sposobnosti s ovom kreditnom karticom, ali postoje ograničenja koja se primjenjuju u nekim slučajevima.

Dakle, za sve ovo, što dobivate? Jedna od najboljih prednosti koju nudi USA Gold Card je to što izvještava sve glavne kreditne urede koji vam mogu pomoći da utvrdite svoj rezultat i na kraju će vam omogućiti uštedu novca. Nema APR-a na ovoj kreditnoj liniji niti provjere kreditne sposobnosti. Osim toga, možete se kvalificirati za besplatne 30-dnevne tečajeve kreditnog izvješćivanja koje kartica nudi. USA Gold Card možda je najbolji način da poboljšate svoj kreditni rezultat.