HEKLANJE

Ponude kreditnih kartica za povrat novca – u potrazi za pogodnostima

TEMU APP 100 E KUPON

Tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica itekako su svjesne da sve pronicljivija baza potrošača pomno proučava njihove usluge. Na prvi pogled može se činiti da su sve ponude kreditnih kartica iste. Teško da je to slučaj. Prilikom odabira kreditne kartice morate uzeti u obzir mnogo toga. Za neke, prijava može ovisiti o želji da se suzdrže od plaćanja godišnje naknade, dok se za druge sve vrti oko kamatnih stopa.

Sve je u vezi s pogodnostima



Za one koji redovito koriste kreditne kartice, povrat gotovine kreditne kartice je važno razmatranje. Uz sve glavne igrače kao natjecatelje u igri “Izbor kreditne kartice”, važno je upoznati više o svakom pružatelju usluga.

Na primjer
-Jeste li znali da vlasnici Visa Miles Platinum Visa® kartice dobivaju jedinstvenu uslugu pomoći pri putovanju kao i pristup gotovini u hitnim slučajevima?
-Jeste li znali da kartica JetBlue American Express® nudi dvostruki bodovni sustav koji nagrađuje česte putnike za kupnje povezane s raznim zabavnim sadržajima kao što su filmovi, golf tereni, restorani i koncerti?
– Jeste li znali da Chase Cash Plus Rewards Visa kartica nudi 5% povrata gotovine ako se kartica koristi u drogerijama, trgovinama mješovitom robom ili benzinskim crpkama? Štoviše, jeste li znali da ćete za svaku kupnju nakon toga dobiti još 1%?

Web alati

Vjerojatno ste svjesni da će većina tvrtki koje izdaju kreditne kartice slati informacije o proizvodima poštom, a većina tih informacija odlazi na odlagalište. Dobra vijest je da postoje ogromne mogućnosti za procjenu raznih ponuda kreditnih kartica za povrat gotovine koje su dovoljno različite da pronicljivim potrošačima pomognu u donošenju informiranog izbora u odabiru kartice koja odgovara njihovom životnom stilu i njihovim osobnim ciljevima.
Budući da prosječni Amerikanac posjeduje jednu ili više kreditnih kartica, izbor je postao važan alat za određivanje tko će biti primatelj vašeg poslovanja s teretnim računom – a konkurencija je spremna ispuniti potražnju.

Postoje izbori koji ostaju specifični za omiljene trgovine, što može pružiti veće ukupne pogodnosti za korištenje te određene kartice, dok postoje drugi koji dopuštaju širi izbor odabira, ali imaju nešto smanjenu pogodnost ili veće naknade za pokrivanje administrativnih troškova.

Ove specifične značajke otkrivene zajedničkim korištenjem web-preglednika da biste sami vidjeli sličnosti i razlike kreditnih kartica za povrat novca.

Ostala razmatranja



Također je važno odrediti koliko dugo će tvrtka koja izdaje kreditne kartice dopuštati akumulaciju nagrada za povrat novca. Često postoji rok trajanja ili datum isteka korištenja bodova. Iako većina tvrtki koje izdaju kreditne kartice zamračene datume smatraju zastarjelom idejom, važno je saznati koji bi datumi zatamnjenja mogli postojati prije nego što odaberete karticu. Daljnje razmatranje je istražiti hoće li vam kartica za povrat gotovine omogućiti korištenje vaših nagrada za troškove vezane uz putovanje kao što su najam automobila i smještaj u motelu. Dok jedni to dopuštaju, drugi ne.