HEKLANJE

Popravak kredita: dobre kreditne reference

TEMU APP 100 E KUPON

Nažalost, danas ne postoji čarobni popravak. Zadatku ćete morati posvetiti mnogo discipline, strpljenja i truda.

Bilo bi bolje započeti s traženjem kopija kreditnog izvješća od svake kreditne agencije. Dobro je poznato da kreditne agencije ne donose odluke o kreditu. Oni samo prikupljaju i daju podatke o kreditnoj povijesti i identifikaciji potencijalnim zajmodavcima. Ako je potrebno, te se informacije također daju potencijalnim poslodavcima za kredite.



Tri kreditne agencije su Experian, Equifax i TransUnion. Većina provincija daje barem jedno besplatno kreditno izvješće godišnje. Izvješće često možete dobiti podnošenjem zahtjeva putem automatizirane telefonske usluge, običnom poštom i e-poštom (po mom mišljenju, telefonski zahtjev je najlakši način za dobivanje kreditnog izvješća). Kada dobijete izvješće, morate ga pažljivo pregledati zbog zastarjelih informacija i pogrešaka. Ako osjećate bilo kakav problem sa svojim kreditnim izvješćem, morate to pismeno prijaviti kreditnim tvrtkama. Uključite svu popratnu dokumentaciju koja vam je potrebna da potkrijepite svoj zahtjev.

Ako ste poput modernog Amerikanca, trebali biste imati barem jednu negativnu kreditnu referencu u svom izvješću. Ove negativne kreditne reference uključuju takve kreditne ocjene kao što su:

• Neispunjenje obveza (Zajmodavac sumnja da ćete mu otplatiti dugovana sredstva.)
•Kašnjenje plaćanja (Bolje je platiti ranije.)
• Založna prava ili presude (Pravni postupak zajmodavca radi povrata plaćanja.)
• Povrat imovine.
• Stečajevi.
• Pretjerani kreditni upiti.

Budući da vas zajmodavci ne poznaju osobno, oni samo vjeruju u sustav koji im omogućuje donošenje boljih odluka o kreditu. Ako vam je kredit odbijen, to nije osobna stvar, to je samo poslovna odluka. Uostalom, biste li posuđivali novac nekome tko je u prošlosti kasnio s vraćanjem ili ga uopće nije vraćao? Vaš odgovor će biti ne, nećete voljeti dati novac osobi koja ima negativne kreditne reference. Napravite plan razvoja nekih dobrih kreditnih preporuka. Kako budete otplaćivali svoje kredite, vaše će se kreditno izvješće poboljšati što će promijeniti stav zajmodavaca.

Počnimo s osnovama:

• Platite svoje račune ranije.
•Stabilizirati.
• Održavanje računa.
• Držite glavu dalje od pijeska.
•Razmislite o online bankarstvu.

Svaki od ovih koraka pomoći će vam da s vremenom izgradite dobre kreditne reference.



Najbolji partnerski programi

Ogromne količine ljudi hrle na Internet u nadi da će stvoriti mrežno poslovanje. Mnogi su učinili upravo to i zamijenili

Web stranice s člancima

ako ste pisac ili imate vlastitu tvrtku, možda ste upoznati s stranicama s člancima. Mjesta s člancima daju piscima priliku