HEKLANJE

Web stranice s člancima

TEMU APP 100 E KUPON

ako ste pisac ili imate vlastitu tvrtku, možda ste upoznati s stranicama s člancima. Mjesta s člancima daju piscima priliku da besplatno ponude svoje materijale web stranicama za podnošenje. Zauzvrat, članak će dobiti puno promocije od posjetitelja stranice na dnevnoj bazi. Autor ili osoba koja šalje sadržaj omogućuje posjetiteljima da besplatno objave članak na svojoj web stranici. Međutim, postoji jedna kvaka. Svatko tko kopira informacije koje ste napisali mora vam dati priznanje za rad i uključiti poveznicu na vašu web stranicu ako postoji.

Neki pisci možda oklijevaju da li svoj rad daju besplatno, ali ovo je zapravo jedan od najboljih načina da promovirate svoj talent i svoj posao u svijetu. Ako provedete nekoliko sati izrađujući svoj sadržaj za stranicu za slanje članaka, izgubit ćete nešto novca koji ste mogli zaraditi od prodaje članka. Ipak, srećom, vaš će vam radni komad zaraditi mnogo više nego što ste ikada mogli zaraditi jednom prodajom.



Na popularnoj web stranici za promociju članaka, kao što je Article Alley, svaki dan postoje tisuće posjetitelja na web stranici. To znači neograničenu izloženost za vaš rad. Ako nekoga zanima tema o kojoj ste pisali, jednostavno klikne na poveznicu kako bi pročitao cijeli tekst članka. Na kraju članka navodite svoje ime, podatke za kontakt i adresu web stranice. Ako je osoba stvarno uživala u vašem pisanju ili je zainteresirana za informacije koje ste dali, bit će u velikom iskušenju da klikne na vezu u okviru vašeg izvora za više pojedinosti. Sada imate priliku privući beskonačan broj kupaca na svoju web stranicu bez upotrebe tradicionalnih metoda oglašavanja.

Postoji dodatna pogodnost za pisce koji uključuju adresu web stranice u svoju biografiju ili kutiju s resursima. Svaki put kada posjetitelj klikne na poveznicu na vašu web stranicu, to povećava količinu dolaznog prometa. Većina glavnih tražilica ocjenjuje web stranice ne samo prema sadržaju koji pružaju, već i prema broju dolaznih poveznica koje vode na stranicu. Mnoga mjesta za promociju članaka, uključujući Article Alley, imaju veliki promet, obično tisuće kupaca dnevno. Ako samo pedeset ljudi klikne na poveznicu vaše web stranice, uvelike ste povećali promet korištenjem jednog članka.

Drugi faktor koji treba uzeti u obzir je koliko će puta vaš članak biti reproduciran na webu. Na primjer, zamislimo da je deset kupaca stvarno uživalo u vašem članku i objavili su sadržaj na vlastitoj web stranici. Sada svaki put kad netko posjeti jednu od ovih web stranica, ima priliku pročitati sadržaj koji ste napisali. Još bolje, članak će barem sadržavati vaše ime i eventualno adresu vaše web stranice ako ste je uključili u izvornu objavu članka. Ako besplatno pošaljete jedan članak, sada imate svoje ime navedeno na deset različitih web stranica i možda dodatnih deset dolaznih poveznica na vašu web stranicu. Ova vrsta oglašavanja posebno je dobra ekspozicija za pisca. Često kada vas klijent razmišlja o angažiranju, može ga zanimati koji ste prethodni online sadržaj objavili. Upisivanjem vašeg imena u okvir tražilice, odmah će vidjeti rezultate svih web stranica na kojima je vaš rad objavljen. Ovo može biti izvrstan način za stjecanje povjerenja klijenata.

Naposljetku, jedan od najboljih razloga za nuđenje sadržaja stranicama za slanje članaka je količina vremena koju vam štedi. Razmislite o svom vremenu i energiji koji su potrebni za promoviranje vašeg proizvoda ili usluge. Neka mjesta za podnošenje članaka, kao što su Finance Alley i Article Alley, obavljaju gotovo sav posao u promicanju vašeg materijala. Vaš će se članak oglašavati ne samo na ovim stranicama nakon podnošenja, već i putem RSS kanala na mnogim drugim web stranicama. Uz svo dodatno vrijeme i novac koji ste uštedjeli na troškovima oglašavanja, sada si možete priuštiti da potrošite više vremena na stvarno vođenje svog poslovanja. stranice za podnošenje članaka zapravo dovode kupce k vama.