HEKLANJE

Popularni kućni lijekovi za gljivice na noktima

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate debele, lomljive i obojene nokte, vjerojatno imate gljivice na noktima. Ovo stanje, također poznato kao onihomikoza, je stanje koje počinje kao sitna bijela ili žuta promjena boje ispod nokta. To je zbog infekcije uzrokovane gljivicama koje su uspjele proći kroz jedinstvenu učinkovitu barijeru koju pružaju vaši nokti. Budući da su se gljivice sada nastanile ispod noktiju, liječenje je još teže.

Promjena boje postaje sve veća i veća dok cijeli nokat ne požuti, a nokat postaje lomljiv, što ga čini sklonim lomljenju. U teškim slučajevima nokat se na kraju odvoji od ležišta nokta, što je bolno i ružno stanje koje oboljelog ne može obavljati jednostavne aktivnosti poput hodanja ili trčanja. Neki ljudi pate od velike neugodnosti jer infekcija također proizvodi neugodan miris.



No, kao i za svaki problem, uvijek postoji rješenje, a to rješenje možda neće biti tako skupo ili ga je teško pronaći. U slučaju gljivica na noktima, postoji širok izbor lijekova koje vam liječnik može preporučiti, a koji su vrlo učinkoviti u liječenju gljivica na noktima. Međutim, postoje i drugi lijekovi za koje se drugi kunu da će vas izliječiti od gljivica, a sve ćete ih vrlo vjerojatno vidjeti u svojoj kuhinji ili ormariću s lijekovima.

Prije nego isprobate lijekove koje je preporučio liječnik, zašto ne biste isprobali nekoliko od ovih kućnih lijekova za gljivice na noktima:

1. Antiperspirant
Gljivice se dobro razvijaju u vlažnom i tamnom okruženju, pa da vam se stopala ne bi previše znojila, nanesite na njih antiperspirant bez mirisa, pogotovo ako većinu dana nosite zatvorene cipele. To će spriječiti znojenje vaših stopala i time kontrolirati rast gljivica.

2. Ulje čajevca
Ulje čajevca ima snažna antiseptička i antifungalna svojstva. Samo utrljajte nekoliko kapi ulja na nožne prste i spremni ste. To možete učiniti nekoliko puta tijekom dana.

3. Ulje čajevca i ulje lavande
Nekoliko kapi ulja čajevca i jednaku količinu ulja lavande možete staviti na vatu i nanijeti na nokte na nogama. Ulje čajevca pomoći će u borbi protiv gljivične infekcije, dok će ulje lavande spriječiti iritacije.

4. Listerine vodica za ispiranje usta
Možete potopiti stopala u lavor Listerine vodice za ispiranje usta. Listerin je vrlo dobar antiseptik koji je učinkovit u borbi protiv infekcije. Neki bi preporučili korištenje tandema octa i Listerine, jer ćete tako brže vidjeti rezultate.

Zapravo imate puno izbora kućnih lijekova za gljivice na noktima koje možete izabrati, a sve ih možete lako pronaći kod kuće, u kuhinji ili ormariću s lijekovima. Samo imajte na umu da oni mogu djelovati za vas (jer su djelovali za mnoge druge), ali različiti kućni lijekovi mogu djelovati drugačije za razne vrste infekcija noktiju na nogama, a kućnim lijekovima obično treba nekoliko mjeseci da vidite potpune učinke. .



No, korištenjem vlastitog kućnog lijeka za gljivice na noktima i uz malo strpljenja i malo discipline, gljivice na noktima nestat ćete u tren oka.

Satovi Time Pieces Of Eternity

Prije mnogo stoljeća čovjek je mogao odrediti vrijeme gledajući sunce i njegov položaj na nebu. Zatim je došao sunčani sat

Sjajna zajednica za vaš web

SEO Delhi tvrtke pomažu klijentima u cijelom svijetu da dosegnu svoje online poslovanje. Uz njihove alate znanja i iskustva te