HEKLANJE

Kupnja e-knjiga na E-bayu: E-bay Sveobuhvatna trgovina e-knjiga

TEMU APP 100 E KUPON

U rujnu 1995. godine osnovano je jedno od najprestižnijih mjesta za online kupnju. eBay je jedinstven jer omogućuje online kupcima, bilo kao pojedincima ili kao grupi, širok izbor robe koju mogu kupiti, prodati ili trgovati unutar svoje zajednice, svoje nacije ili čak s drugim zemljama.

eBayeva roba doseže do 44 milijuna stvari na rasprodaji u bilo kojem trenutku i dodaje se s više od četiri milijuna drugih stvari koje se prodaju svaki dan. Njihove kategorije uključuju antikvitete, kolekcionarske predmete, fotografije, računala, umjetnost, igračke, elektroniku, poštanske marke, nakit, časopise, stripove, keramiku, e-knjige i još mnogo toga.



Elektroničke knjige ili popularnije poznate kao e-knjige su tekstualni materijali dizajnirani da budu prenosivi. To su posebne knjige koje koriste program koji čitateljima omogućuje čitanje putem njihovih hardverskih uređaja – poput osobnih računala, prijenosnih računala, dlanovnika i/ili čak mobilnih telefona. Tako su dostupni i mogu se prenijeti s jednog računala na drugo putem mreže.

Budući da je e-Bay jedno od vodećih mjesta za online kupnju u zemlji, oni također nude izbor e-knjiga koje morate imati. Kupnja e-knjiga prilično je jednostavna, ali potrebno je neko osnovno znanje o online kupnji prije nego što to možete učiniti. Odlično preporučena knjiga bila bi eBay Bargain Shopping for Dummies (može se pronaći na eBayu) Marshe Collier. Ova bi knjiga pomogla svim online kupcima da otkriju blago kupnje na eBayu. Njezina knjiga govori o tome kako nadmudriti i nadmašiti konkurenciju – što je dobar način da pronađete popuste na sve artikle koji se mogu osvojiti.

E-knjige se mogu naručiti online i dostaviti elektroničkim putem na vaše računalo (ili mobilni telefon). Na ovaj način nema troškova dostave i poreza, a svoju e-knjigu dobivate po vrlo niskoj cijeni. Brojna su mjesta koja prodaju e-knjige na ovaj način

S druge strane, Instant e-knjige ne zahtijevaju dodatni softver ili druge čitače kako bi kupci mogli odmah početi čitati svoje e-knjige nakon što ih instaliraju. A osim toga, postoji mnogo besplatnih e-knjiga i drugih članaka koje su napisali “eBay gurui”.

Uz eBay, e-knjige su udaljene samo jednim klikom. Što bi mogla biti veća vijest za sve ljubitelje knjiga?

Jeftini izleti

Mislim da ne postoji netko na ovom svijetu tko ne želi izaći i otići na odmor. Trebamo vremena da se

Zašto nam prošlost smeta sreći

Prošlost ne bi trebala utjecati na našu danas. Mi sami jačamo njegovu moć stalnim negativnim sjećanjima, žaljenjem zbog prošlih pogrešaka,