HEKLANJE

Revija 12 internetskih milijunaša: s Russellom Brunsonom i Vincentom Jamesom

TEMU APP 100 E KUPON

Vjerojatno ste čuli za 12 Month Internet Millionaires jer je Russell Brunson zaista izvrsno pokrenuo program. Osvojio je prvo mjesto na Clickbanku u nekoliko dana, a njihov je poredak doslovno izvan ljestvice.

Dakle, što mislim o 12-mjesečnom Internet milijunašu i da li je to stvarno legitimno? Kažem je li to doista legitimno jer je Russell Brunson izjavio da je sljedeće istinito za 28-godišnjeg osuđenog zločinca, Vincenta Jamesa:



“Nevjerojatna tajna zarađivanja novca 28-godišnjeg osuđenog kriminalca koji zarađuje više novca godišnje od izvršnih direktora FedExa… eBaya… Amazon.com… Time Warnera… Apple Computera… McDonalds… Microsoft… Nike… Yahoo… Ford Motor Company… General Motors… i Goodyear KOMBINIRANO!”

Znam da je Vincent James izuzetno bogat, ali to je jedan nabrijani naslov. Pročitajte dalje prije nego što donesete zaključak.

Sjećate li se kako je oglašavanje izgledalo prije interneta?

Radilo se o oglašavanju korištenjem časopisa, novina i TV-a. Mnogi internet trgovci danas misle da je izvanmrežno oglašavanje odavno nestalo i mrtvo, zar ne?.

E pa, NISU u krivu!

Takve ‘offline’ oglašivačke taktike i metode zapravo nisu otpuzale u kut i umrle s pojavom World Wide Weba.

Sada imamo projekt 12-mjesečnog internetskog milijunaša koji to dokazuje!



Smrdljivi bogataš koji stoji iza projekta, tip za kojeg pretpostavljam da je sam 12-mjesečni internetski milijunaš, doslovno zarađuje više od šefova šest najvećih svjetskih poslovnih korporacija zajedno.

Jednom je ispisao prodajno pismo od četiri stranice i, koristeći offline taktike oglašavanja, umjesto onih koje su trenutno prevladavajuće online, uspio je doći do faze u kojoj je zarađivao 8 milijuna dolara MJESEČNO, od prodaje proizvoda od 60 dolara!

To je jednostavno nevjerojatno i zasigurno čini projekt 12-mjesečnog internetskog milijunaša jednim za gledanje.



Za mene, kao trgovca na internetu, posebno je zanimljivo vidjeti kako ovaj tip to radi, jednostavno zato što se toliko toga može naučiti.

Konkurencija na internetu jednostavno je prevelika i zato Vincent James uspijeva zaraditi toliko novca u kratkom vremenu.

A ovo je stvar koja me je stvarno natjerala na razmišljanje o onome što sam do sada čuo o 12-mjesečnom internetskom milijunašu:



Toliko toga što momci koji stoje iza toga rade je ono što su radili naši očevi i djedovi prije dvadeset, trideset, možda čak i četrdeset godina, ali ovi dečki su ugradili vrlo modernu ‘oštricu’ u metode i marketinške taktike koje su provedbu.

12 Month Millionaire, usprkos svom pomalo ‘drečavom trash’ naslovu, NIJE jedan od onih hypea.

Sadrži neke vrlo čvrste informacije o tome koje će offline marketinške taktike funkcionirati na današnjem tržištu, a koje neće.

To vam pokazuje da čak i ako je vaše poslovanje 100% neto temeljeno, još uvijek ne biste trebali zanemariti mogućnosti korištenja offline marketinške metodologije, stvari koje su, uostalom, funkcionirale prilično dobro stotinama godina!

Zaključno, da, već koristim taktike offline oglašavanja i marketinga (i nemam ništa protiv reći vam da su neki od mojih omiljenih trikova u ovom izvješću o 12-mjesečnim internetskim milijunašima!) 12-mjesečni milijunaš naučio me mnogo više, kao kao što me podsjetio na mnoge stvari koje sam tijekom godina u biti zaboravio.

12 Month Internet Millionaire zaista vrijedi za samo 37 dolara i uskoro će rasti, ako ste zainteresirani za marketing svog poslovanja na drugačiji način i zaradite više novca.

Najčešće pogreške pri odabiru guma

Ako želite osigurati sigurnost, stabilnost i optimalne performanse vašeg automobila, važno je pravilno odabrati gume koje će zadovoljiti specifične potrebe