HEKLANJE

Desetak izvrsnih savjeta za postavljanje tražilice

TEMU APP 100 E KUPON

Da biste bili zapaženi ili uspješni na World Wide Webu, potrebno je primijeniti zdrav poslovni smisao i praksu. Kada surfer koristi tražilicu za pronalaženje informacija, dobit će ono što mu treba unutar prvih 7-10 prikazanih rezultata. To znači da se web stranice koje su rangirane više od 10 gotovo nikada ne primijete. Većinu prometa imaju oni koji su rangirani među “deset najboljih”.

Evo nekoliko savjeta koji vam mogu donijeti rangiranje od 1 do 10:



1. Koristite relevantne ciljane ključne riječi za svoje stranice. Osigurajte da su ključne riječi duže od dvije riječi. Stavite se u kožu surfera i navedite koji će vjerojatni pojmovi za pretraživanje biti relevantni za sadržaj.

2. Često koristite ključne riječi na stranici, ali s relevantnošću. Preporučuju se viši položaji. Osigurajte da su ciljane ključne riječi postavljene u HTML oznaku naslova. Uključite ciljne riječi u naslove. Pišite naslove koji privlače interes i pozornost. To je ono što se pojavljuje u popisima tražilica i samo ako jasno prenose sadržaj stranica, korisnik će pristupiti web stranici.

3. Svaka stranica mora imati oznaku naslova, oznaku meta ključnih riječi i oznaku meta opisa.

4. Koristite tekstualnu navigaciju s velikim promišljanjem. Korisno je koristiti ključne fraze kao poveznice. Ako navigacija tekstom nije moguća, pokušajte uključiti podnožje na svakoj stranici.

5. Izbjegavajte kamene spoticanja tražilice poput mapa slika ili okvira. Konstruirajte svoje stranice tako da ih svaka tražilica, stara ili nova, može čitati. Izradite statične stranice i izbjegavajte simbole u URL-ovima.

6. Analizu poveznica koriste važne tražilice u algoritmima za rangiranje. Dakle, ključno je izgraditi čvrste veze. Provjerite jesu li veze relevantne za vaš web sadržaj. Mislite na kvalitetu, a ne na kvantitetu. Tajna je u pristupu stranicama koje nisu konkurentne i visoko su rangirane na tražilicama.

7. Izbjegavajte spam. Može te dobiti zabranu. Borite se za prevlast etičkim sredstvima. Samo osigurajte da je vaš sadržaj relevantan i zanimljiv, izgled jednostavan, a naslovi privlačni i zadirkujući.



8. Kako biste povećali učinkovitost, ručno pošaljite više od jedne stranice. Pobrinite se da stranice dobro predstavljaju vaše web mjesto i njegov sadržaj.

9. Izbjegavajte automatizirane programe za podnošenje stranica. Pošaljite ručno i obratite pozornost na prijavljene probleme.

10. Pripremite svoje ciljeve pažljivo i pažljivo. Upotrijebite dizajnera koji je svjestan principa online arhitektonskog dizajna. Sinkronizirajte sadržaj, dizajn i navigaciju. Neka bude prilagođen korisnicima i tražilicama.



11. Ako ste u žurbi da svoju web stranicu rangirate tada razmislite o mogućnosti korištenja marketinških programa za tražilice kao što je PPC. U ovom slučaju promet se stvara unutar dana.

12. Upotrijebite izvješće o analizi veza koje će razmotriti akcijski plan vaših konkurenata i pripremiti izvješće s preporukama za vas koje je isključivo za vaš poslovni modul.

Položaj u tražilici kamen je temeljac uspjeha. Ne samo da će osigurati dobro rangiranje, već i značajno povećanje prometa i optimalne poslovne povrate. Kao pronicljiva poslovna osoba ili strastveni cyber tehničar, trebate sagledati stranicu na zaokružen način i uzeti u obzir ne samo aspekte sadržaja i dizajna, već i marketinške strategije i isplativost.