HEKLANJE

Poslovna ideja za mamu: medicinska transkripcija

TEMU APP 100 E KUPON

Što učiniti? Što učiniti? Dostupno je toliko mnogo opcija za majke koje žele postati mame koje rade kod kuće (WAHM). Njihov ključ je pronaći nešto u čemu uživate i što će odgovarati vašoj situaciji.

Neki ljudi vole izravnu prodaju; dok drugi više vole ne samo raditi izvan svoje kuće, već i raditi kod kuće. Ako spadate u potonju kategoriju, možda biste trebali razmisliti o karijeri medicinskog transkripcionista.



Iako otprilike četiri od deset transkripcionista rade u bolnicama i liječničkim ordinacijama, postoji i mnogo posla koji se može obaviti u udobnosti vlastitog doma. Možete raditi na daljinu iz svog kućnog ureda kao zaposlenik, podizvođač ili čak kao neovisni slobodni medicinski transkripcionist.

Gotovo uvijek ćete otkriti da poslodavci preferiraju medicinske transkripcioniste koji su završili program osposobljavanja nakon srednje škole u strukovnoj školi ili koledžu. Ako nemate ovu vrstu pozadine ili obuke, postoji niz mogućnosti za stjecanje potrebnih znanja, vještina i sposobnosti.

Ako pretražite internet na temu “medicinska transkripcija”, vidjet ćete veliki broj rezultata. Dostupno je više od nekoliko programa obuke za samostalno učenje. Samo pazite da budete pažljivi pri odabiru programa obuke.

Obično možete očekivati da ćete platiti oko 1000 USD za tečaj. Možda ćete moći pronaći neke za manje ili više. U vaš kurikulum bit će uključen niz tekstova, radnih bilježnica, referentnih vodiča i audio vrpci. Planirajte provesti dio vremena u knjigama učeći terminologiju prije nego što ikada počnete prepisivati.

Važno je napomenuti da iako je relativno lako proučavati tekst s malom djecom u blizini, prepisivanje nije tako jednostavno kada imate malu djecu o kojima se morate brinuti. Morate imati izuzetno tiho okruženje u kojem možete čuti i razumjeti osobu koja diktira. Ako imate djecu koja ne bi trebala biti bez nadzora, fokusiranje sa slušalicama možda nije najbolja ideja.

Medicinski prijepis kod kuće odlična je karijera za majke koje imaju bebe koje često spavaju ili stariju djecu školske dobi. Ako uživate u uredskom okruženju i tipkate prilično dobrim tempom, ovo bi mogao biti prekrasan medij za zaradu u pidžami!