HEKLANJE

Poslovna odgovornost kod kuće

TEMU APP 100 E KUPON

“Odgovorni smo za svoje odluke u svom privatnom životu pa zašto ne bismo bili isto tako odgovorni u svom poslovnom životu.” – Catherine Pulsifer

Jedan od najvećih ubojica uspješne e-trgovine je nedostatak odgovornosti. Kad su ti pojedinci radili za nekog drugog, smatrani su odgovornima i držani su ‘na zadatku’. Kao vlasniku tvrtke od kuće može biti vrlo teško ostati na kursu. Osim otkrivanja vaših prioriteta, moglo bi imati smisla identificirati partnera za odgovornost koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.



Idealan kandidat za to mjesto mogao bi biti poslovni suradnik koji ima malo više poslovnog iskustva. To također može biti prijatelj ili član obitelji. Pogrešna vrsta pojedinca bila bi ona koja će vam omogućiti da se izvučete s lošim poslovnim navikama.

“Moje je uvjerenje da osobna sloboda ne može narasti izvan osobne odgovornosti. Što više ljudi nauči biti potpuno odgovorno za svoje živote, to više slobode svatko od nas može uživati i to će svi naši životi biti ispunjeniji.” – Reed Konsler

Mnogi će krenuti u posao od kuće s idejom da će osloboditi vrijeme za stvari koje su od osobnog interesa. Doista, to je cilj kućnog poslovanja, ali vrlo je tanka linija između slobode i poslovnog zanemarivanja.

Partner za odgovornost može vam pomoći da se oslobodite loših radnih navika i krenete prema konačnom ispunjenju svog sna.

“Onaj tko je dobar za izlike, rijetko je dobar za bilo što drugo.” – Benjamin Franklin

Posao od kuće nikada neće ispraviti loše radne navike. Ako napuštate posao da biste postali poduzetnik, morate pošteno procijeniti svoju sposobnost da ostanete na zadatku bez intervencije nadređenog. Ako ne možete, trebate zatražiti pomoć partnera za odgovornost ili ponovno razmotriti je li posao od kuće nešto što možete adekvatno poduzeti.

“Ne čekam na raspoloženje. Ništa ne postižeš ako to učiniš. Tvoj um mora znati da se mora baciti na posao.” – Pearl S. Buck



Vaši će klijenti očekivati visoku razinu usluge, a vi ćete ili morati pružiti tu razinu usluge ili biti spremni na egzodus postojećih kupaca i reputaciju ne baš idealnih poslovnih načela.

Razumljivo je da mnogi žele slijediti svoj san o vlasništvu nad poduzećem, zbog čega je pojam odgovornog partnera toliko važan za ostvarenje sna.

iPod revolucija

iPod ime je za obitelj dlanovnih medijskih uređaja koje je razvila američka tvrtka Apple Computer. Prvi iPod izašao je na