HEKLANJE

Planiranje pustinjskog krajobraza

TEMU APP 100 E KUPON

Ako živite u suhoj i sušnoj klimi, tada će za vaše pustinjsko uređenje trebati malo više planiranja nego u nekim drugim dijelovima zemlje. pustinjsko uređenje morat će raditi s planom koji uključuje samo biljke i drveće koje mogu preživjeti s mnogo manje vode od nekih drugih biljaka. Nema smisla saditi nešto ako se poslije ne može održati. Stoga odvojite malo vremena sa svojim planom uređenja pustinje i provjerite jeste li učinili sve što odgovara klimi.
Mogli biste potrošiti novac da dobijete bolje navodnjavanje, ali novac će biti sjajan, a vrijeme će biti jako puno. Mnogo je jednostavnije za vaš plan uređenja pustinje samo uključiti biljke koje će cvjetati čak i na vrućem suncu cijeli dan.
Ono što čini korištenje biljaka pogodnih za uređenje pustinje tako sjajnim je to što ne samo da će ove biljke dobro funkcionirati čak i na vrućem suncu, već će moći uspijevati i na tlu loše kvalitete. Ovo je prijeko potrebna kvaliteta jer mjesta koja imaju toliko sunca obično imaju i loše tlo. Dakle, u biti ubijate dvije muhe jednim udarcem kako se kaže.
Evo nekoliko prekrasnih biljaka koje možete koristiti u svom pustinjskom krajoliku:
Plava plava brada
Ovo je grm, listopadan je i izrast će svakog proljeća. Uvijek će se vraćati zdravo i sretno i to ga čini savršenim za uređenje pustinjskog okoliša. To nije sićušan grm, narasti će do visine između 3 i 4 metra sa širinom od oko 2 metra. Ovo je lijepa biljka za uređenje pustinjskog okoliša jer ne samo da je lijepa sa svojim lijepim plavim cvjetovima i srebrnim lišćem, već je i vrlo mirisna.
Jesenska radost
Ovo je prekrasna trajnica koju možete posaditi za uređenje pustinje. S ovim izborom imat ćete sjajno lišće u lijepim kolutovima. Ovi listovi mogu biti različitih boja i mogu se kupiti uz bilo koji dizajn krajolika u pustinji. Ova biljka je ultimativna za uređenje pustinjskog okoliša jer s lakoćom može rasti u kamenim vrtovima. Ova ljupka biljka za uređenje pustinje također ima jedinstven i zanimljiv cvijet za razliku od bilo kojeg drugog koji sam ikada vidio. Ovi mali cvjetovi rastu u grozdovima i mogu biti nekoliko različitih boja i nijansi. Najčešće su žute, narančaste i crvene i ružičaste. Ako ih posadite u svom vrtu, imat ćete leptire cijelo vrijeme i oni sami po sebi predstavljaju lijepu zabavu.

Imate li zdrav kredit?

Pročitajte više i naučite kako održati svoj kredit zdravim. Jeanne S. javila se na oglas koji je obećavao 0% financiranja