HEKLANJE

Postati objavljeni autor je nadohvat ruke

TEMU APP 100 E KUPON

Prodaja informacija popularna je nekretnina u online poslovanju. Mnoga vrlo uspješna web-mjesta puna su informativnih članaka koji su korisni i za optimizaciju tražilica (SEO) i za posjetitelje koji pružaju razlog da se vrate.

Postoje poduzetnici koji bi htjeli nastaviti s pakiranjem informacija koje su prikupili u e-knjigu koja se može prodati. Pojavljuju se određena pitanja koja ih tjeraju da se pitaju što bi trebali učiniti.



Pogledajmo svako pitanje pojedinačno kako bismo vidjeli možemo li pomoći u razumijevanju dostupnih koraka za objavljivanje e-knjiga.

1) Moram li imati izdavača e-knjiga da bi moja e-knjiga bila dostupna?

Jednostavan odgovor je ‘ne’. Postoje izdavači e-knjiga koji traže novi materijal, ali vi možete razviti vlastiti materijal i pretvoriti ga u e-knjigu za prodaju učinkovito zaobilazeći tipične izdavače e-knjiga.

2) Moram li imati vlastitu web stranicu da bih prodavao e-knjigu?

Osobna web stranica izvrstan je marketinški i promotivni alat, ali nije apsolutno neophodna za učinkovitu distribuciju e-knjiga. Korištenje preprodavača e-knjiga može biti učinkovito sredstvo pružanja vašeg materijala širokoj bazi kupaca, a istovremeno uklanja potrebu za razvojem web stranice s mogućnostima košarice za kupnju. Osobna web stranica može se povezati s prodavačem e-knjiga tako da se vaša osobna web stranica može integrirati za upravljanje preuzimanjima, distribucijom i prikupljanjem plaćanja za vaš rad.

3) Kako mogu pretočiti ideju iz nekoliko pisanih bilješki u održivu e-knjigu temeljenu na znanju?

U većini slučajeva e-knjiga se mora pretvoriti u prijenosnu datoteku dokumenta (pdf). Ovo može zvučati dovoljno jednostavno, međutim, ova datoteka također mora biti kompatibilna s postupcima preuzimanja e-knjiga. Uobičajeni softver za izradu e-knjiga može se koristiti bez ikakvih troškova ako svoju e-knjigu želite učiniti besplatno dostupnom. Ako postavljate ograničenja na korištenje i distribuciju e-knjige, vjerojatno će biti uključena naknada za razvoj softvera za stvaranje e-knjige.



Što se tiče tijeka knjige, možda ćete otkriti da ste u potpunosti sposobni sastaviti sve dijelove ili biste mogli razmisliti o korištenju slobodnog pisca ili urednika kako biste svom radu dali uglađenu notu.

Ako imate vještine u grafičkom dizajnu, možete razviti naslovnicu koju ćete objaviti na svojoj web stranici, iako postoje brojne jeftine alternative za izradu jedinstvene naslovnice za vašu e-knjigu.

Ako imate ideju za e-knjigu koja se temelji na znanju, razmislite o nastavku svoje ideje, troškovi razvoja mogu biti minimalni, preostali prihod dugoročan, a zadovoljstvo pomaganja drugima neprocjenjivo.



CNN započeo s radom

Međunarodni informativni kanal Cable News Network (CNN), osnovan od strane američkog medijskog poduzetnika Teda Turnera, započeo je s emitiranjem 1980.

Kako snimiti CD?

Prije su postojale diskete. Većinom se brzo pogoršavaju i uništavaju nas jer su se podaci u njima izgubili. Tada su