HEKLANJE

Potreba za kreditnim karticama za ljude s lošom kreditnom sposobnošću

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li jedan od mnogih ljudi koji trebaju pronaći tvrtku koja nudi kreditne kartice za lošu kreditnu sposobnost? Mnogo je razloga zbog kojih vaša kreditna ocjena može pasti. Neočekivani gubitak posla, bolest, loše upravljanje kreditom, sve to može sniziti vašu ocjenu. Čak i ako se radi o samo mjesec ili dva kašnjenja, to je delinkvencija koja će vam srušiti kreditni rejting. Čak i nešto što nije vaše djelo, poput krađe identiteta, može upropastiti vaš kredit. To je razdoblje u kojem ćete možda morati malo bolje potražiti tvrtku koja je voljna pomoći vam da ponovno uspostavite svoju kreditnu sposobnost. Obično će to učiniti tako što će vam ponuditi kredit s višim stopama i naknadama.

Istraživanjem ćete dobiti ideju o vrstama kreditnih kartica za osobe s lošom kreditnom sposobnošću koje su danas dostupne na tržištu. Također će vam pokazati cijenu koju ćete u konačnici možda morati platiti da vratite svoju kreditnu sposobnost. Ta se cijena naziva kamata (APR). Većina tvrtki koje nude ove vrste kreditnih kartica naplaćuju godišnju postotnu stopu od 25 do 30 posto ili (APR). Tvrtke kao što su Orchard Bank, Providian Financial, Citibank i Capital One imaju planove za one s manje od savršenog kredita. Zbog ove cijene morat ćete upravljati svojim novcem i kreditom mnogo mudrije nego prije jer nakon ovih ne bi bilo mnogo drugih izbora.



Prednost poslovanja s jednom od gore spomenutih tvrtki je to što se one prijavljuju 3 glavna kreditna ureda. Ovo će vas pokrenuti natrag na uzlazni put s vašom kreditnom ocjenom. Naravno, to je uvjetovano time da plaćate na vrijeme svaki mjesec i da ostanete ispod svog ograničenja. Dodatna kamata koju plaćate korištenjem kreditne kartice za osobe s lošom kreditnom sposobnošću mala je cijena za vraćanje dobrog stanja kredita.

Još jedan način na koji osoba s oštećenom kreditnom sposobnošću može osigurati kreditnu karticu je takozvana osigurana kreditna kartica. Ovo je vrlo koristan način da povratite kreditnu karticu i nastavite s vraćanjem kredita. Ovo funkcionira tako da neke tvrtke traže štedni depozit koji je jednak kreditnom limitu na kartici. Izgleda i radi isto kao i svaka druga kreditna kartica. Sada neke institucije koje nude ovu vrstu kreditne kartice mogu povećati kreditni limit udvostručenjem ili utrostručenjem iznosa štednog uloga. Ove kartice također izvješćuju kreditne urede tako da ćete poboljšati svoj kreditni rejting s ovim vrstama kreditnih kartica. Ova vrsta programa s vremenom može postati obična kreditna kartica, a polog i kamata vraćaju se na vaš račun.

Kućni posao i mogućnosti

Naša je web stranica posvećena istraživanju ideja i mogućnosti kućnog poslovanja koje vam mogu pomoći da započnete novi kućni posao