HEKLANJE

Povećajte rang stranice slanjem članaka

TEMU APP 100 E KUPON

Što više poveznica vaša web stranica primi tijekom vremena, to će se pokazati da je viši rang stranice. Budući da Google pridaje veliku vrijednost rangu stranice kada je u pitanju rangiranje u tražilicama, što viši rang vaše stranice trebao bi biti nezaobilazan dio plana promocije vaše web stranice.

Slanje članaka izvrsna je metoda vraćanja veza na vašu web stranicu, a time i rangiranja stranice. Mnogi SEO profesionalci koriste članke kao strateško oružje u svojoj web marketinškoj kampanji. Razlog je jednostavan: slanje vašeg članka u imenike članaka s vremenom stvara dobru količinu ulaznih veza.



Primit ćete veze i promet ne samo iz samih direktorija članaka, već i s drugih mjesta. Članke koje objavljujete mogu distribuirati druga web-mjesta, što na kraju dovodi do još većeg prometa i veza za vaše web-mjesto.

Važno je da ne kopirate sadržaj iz drugih članaka, to će učiniti vaše podneske članaka prilično neučinkovitima. Ako svoje članke pišete tako da su 100% jedinstveni, vidjet ćete mnogo bolje rezultate.

Budite oprezni pri izradi “O autoru” ili “Biografiji autora”. Ova mala kutija s resursima put je koji vodi natrag do vaše web stranice, pa ga svakako dobro isplanirajte. Uključite najmanje dvije poveznice natrag na svoju web stranicu i stranice unutar vaše web stranice. Pobrinite se da tekst sidra sadrži ciljane ključne riječi – to bi trebale biti ključne riječi koje ljudi pretražuju kada traže temu vaše web stranice. Ovo će izgraditi vašu snagu u toj ključnoj riječi i tako pomoći vašem poretku u tražilici i prometu.

Ako ne želite sami napisati članak i poslati ga u bezbrojne imenike članaka, uvijek možete unajmiti freelancera koji će potrošiti vrijeme da to učini umjesto vas. Ipak, pobrinite se da dobro obave svoj posao jer ćete više željeti kvalitetu nego kvantitetu. Ako webmasteri pokupe vaše članke kako bi ih koristili kao sadržaj za vlastitu web stranicu, tada ćete dobiti još više poveznica i time još viši rang stranice.

Budite oprezni kada koristite softver za slanje članaka za svoje podneske. U usporedbi s ručnim podnescima, automatski podnesci nisu toliko učinkoviti osim ako ne šaljete ogromnu količinu direktorija članaka odjednom.

Drugi bi preporučili strategiju ručnog slanja članaka, odabir nekoliko direktorija članaka i slanje njihovih jedinstvenih članaka u njih. Odaberite imenike članaka s pristojnim rangom stranica, vaša će web stranica imati koristi od toga. Smatram da je strategija ručnog slanja najbolja, jer možete biti sigurni da ćete dobiti povratne veze kada sami pošaljete članke.

Trebate lijepu boju kože? Probajte California Magic Tan Booth



Preplanula koža je bijesan hir koji guta Kaliforniju, pa čak i ostatak svijeta. No, zdravstveni stručnjaci kao i medicinski djelatnici kontinuirano upozoravaju ljude na opasnost od ekstremne izloženosti UV zračenju, koje se može dobiti sunčanjem, solarijima i lampama za sunčanje. UV zračenje, suprotno uobičajenom mišljenju, ne postoji samo u jednoj vrsti, već u dvije: UVA i UVB. UVB je tip koji uzrokuje opekline od sunca, dok je UVA više povezan s dubljim prodorom zračenja.

Dakle, zapravo je ultraljubičasto zračenje ono što sunčanje čini stvarno opasnim. Ali sve se to promijenilo dolaskom California Magic Tan Bootha. Nudi tehnologiju tamnjenja bez sunca ili bez UV zračenja kakvu nikad prije niste iskusili.

California Magic Tan Booth koristi posebnu vrstu tretmana kože koji kombinira terapije kože s najnovijim tehnologijama udobnosti koje promiču zdravu kožu pružajući klijentima bolji izbor za sunčanje. Njegova oprema za sunčanje dizajnirana je s ugrađenim sušilom za kosu plus nema dugotrajnih maglica tako da se korisnici osjećaju opušteno i ugodno tijekom cijelog trajanja sunčanja.



Sjajni čarobni rezultati preplanulosti
California Magic Tan Booth također koristi automatiziranu HVLP (skraćeno od high volume low pressure) tehnologiju turbine koja je vrlo učinkovita u procesu isporuke zraka. Omogućuje kretanje zraka velikom brzinom kroz mlaznice za maglu. Prednost ovoga je u tome što korisnici imaju bolju pokrivenost tamnjenja bez suvišnog magljenja. Osim toga, također pomaže u razvijanju dugotrajne preplanulosti.

U smislu tehnologije, California Magic Tan Booth je neusporediv s drugim solarijima jer se ne oslanja na zračne kompresore, već koristi turbinu, koja je pohranjena u stupcu za prskanje. Ovaj tip dizajna štedi prostor i smanjuje buku što doprinosi udobnosti.

Čarobne opcije za zdravu preplanulost
California Magic Tan Booth pruža zdravstvene beneficije koje su upakirane u potpuno jedinstveni automatizirani spa centar koji se osigurava kroz različite aplikacije na koži kao što su:



1. Pre-Sunless Hydration Spray, koji je regenerator kože na bazi aloe vere zajedno s formulom uravnotežene pH vrijednosti koja hidratizira stanice kože i kontrolira površinsko masnoće. Ova primjena na koži izvrsna je u poboljšanju zadržavanja otopine za tamnjenje na koži.

2. Otopina za bronzanje kože kombinira pravu količinu DHA i eritruloze koja proizvodi neusporediv učinak bronzanja kože. Jedinstvena kombinacija gore navedenih tvari pomaže u stvaranju prirodnog izgleda tamnjenja koje traje dulje od bilo koje druge dostupne otopine za tamnjenje.

3. Anti-Aging Moisturizer je terapija kože koja revitalizira kožu dajući joj mladenački novi izgled.

4. Ultraviolet Skin Defining Maximizer koristi revolucionarnu tehnologiju spreja koja kombinira sastojke koji djeluju protiv starenja i učvršćuju kožu. Tako kupci ne samo da dobivaju prekrasan ten, već također dobivaju priliku da učvrste svoju opuštenu kožu.

Magic Tan rezultati kvalitete
California Magic Tan Booth također koristi tehnologiju sunčanja koja je ekološki prihvatljiva. Koristi značajku u obliku ugrađenog stupca za pročišćavanje zraka koji stvara svježu i čistu atmosferu sprječavajući nečisti ili prljavi zrak da izađe u okoliš. Nečist zrak koji emitira solarij prolazi kroz filter u kojem se automatski čisti ostavljajući unutrašnjost kabine besprijekornom i svježeg mirisa.

California Magic Tam Booth: Savjeti za siguran postupak sunčanja

Ljeto je opet još jedno zabavno vrijeme. Štoviše, uvijek želite postići onaj zadivljujući zlatno-brončani ten po cijelom tijelu. Tko ne želi biti prekrasan? Ipak, budite oprezni kada idete u solarij ili uzimate neke tablete za sunčanje. Trebali biste biti posebno oprezni i naučiti neke važne činjenice kako bi vaše iskustvo sunčanja bilo potpuno sigurno! Tamnjenje kože je u redu, ali morate biti svjesni mogućih opasnosti i rizika vezanih uz opcije s kojima se suočavate.

Sunčanje ili sunčanje je glavni razlog za rak kože. Zašto? To je zato što vas ova aktivnost dovodi do izlaganja štetnim ultraljubičastim zrakama.

Previše izlaganja ovim zrakama uzrokuje starenje kože, sklonost oštećenjima od zračenja, a potom i rizik od raka kože. Opekline od sunca i osip obično nastaju zbog ultraljubičastog svjetla koje šteti vašoj koži.

Drugi stručnjaci za kožu tvrde da ove zrake sunca uzrokuju i pojavu dermatitisa i gljivičnih infekcija kože. Stoga sunčanje možda ipak nije dobra opcija. Ali onda, korištenje solarija također vas izlaže istoj razini opasnosti jer su u njemu prisutni isto zračenje i svjetla. Imajte na umu da sunčanje s prisutnim ultraljubičastim zračenjem nije nimalo sigurno.

Vaše pretjerano tamnjenje također neće biti dobro za vašu kožu. Zapravo, stanje kože poznato kao melazma koje karakteriziraju smeđe mrlje koje se nalaze na licu dolazi kao rezultat. Lijekovi sadržani u vašem blagostanju, kao što je uzimanje kontracepcijskih pilula, još više povećavaju razvoj opeklina od sunca. Dakle, ako ste osjetljivi na isto stanje, trebali biste biti dodatno oprezni kada se izlažete toplini sunca.

Ovo vam ne bi trebalo ulijevati strah, već morate povećati svoju svijest o tim stvarima. Kada se odlučujete za tamnjenje, odlučite se za nešto što vam neće predstavljati opasnost. Stanite na stražu!

Kalifornijske čarobne kabine za sunčanje nalaze se po cijeloj državi. Ponekad ih možete pronaći u trgovačkim centrima ili salonima. Samo odaberite. Kabina za mistično tamnjenje dobro je poznata kalifornijska kabina za magično tamnjenje jer koristi revolucionarnu tehnološku revoluciju na području spreja za tamnjenje. Za većinu žena tamnjenje kože dio je njihovog režima ljepote.

Kabine California magic tan privatne su sobe u kojima ćete biti samo vi, tako da nema potrebe brinuti o svlačenju odjeće. Tehnologija koja se ovdje koristi je toliko učinkovita da će sadržaj DHA u otopini za tamnjenje omogućiti duboko postavljanje boje na vašu vlastitu kožu. Kalifornijske čarobne kabine za sunčanje postaju sve popularnije iz dana u dan. U međuvremenu, trebali biste posvetiti dodatnu pozornost sigurnosti svog nosa, očiju, usta i genitalija dok traje sunčanje.

Do danas se kalifornijske kabine magic tan smatraju najsigurnijima u području tamnjenja kože. U usporedbi s tabletama za sunčanje, solarijima i sunčanjem, ove čarobne kabine za sunčanje nisu obdarene ultraljubičastim svjetlima. Dakle, ako sada razmišljate o dobivanju tamne boje, idite do najbliže kabine za magic tan u Kaliforniji u vašem području.

Dobivanje preplanulosti iz California Mist-on Booth

Preplanula koža je bijesan hir u Kaliforniji, što znači da ako želite postati dio gomile, morate se potamniti. Postoje različiti načini kako doći do preplanulosti. Tradicionalno, kada želite pocrnjeti, morali biste se dugo sunčati. No dugo izlaganje ultraljubičastim zrakama može štetiti koži i često uzrokovati rak kože. I obično umjesto da pocrnite izgorite na suncu što je ponekad jako bolno.

Drugi način dobivanja tamnjenja je korištenje losiona za sunčanje. Ovo je jedna sigurna metoda, ali učinak zapravo i nije tako nevjerojatan jer se losion za sunčanje često lako troši. Osim toga, ako ih ne znate pravilno nanijeti, imali biste neujednačenu preplanulost.

Ali zahvaljujući novoj tehnologiji sunčanja sada možete imati preplanulu kožu o kojoj ste oduvijek sanjali.

Dobivanje preplanulosti iz California Mist-on Booth

Sve veća potražnja za sunčanjem bez sunca potaknula je kabine za sunčanje u Kaliforniji. Trenutno su na tržištu dostupne dvije kabine bez sunca, a to su Mystic Tan i Mist-On Systems. Obje ove kabine dizajnirane su za prekrasan i ujednačen ten bez pruga. Kako ove kabine dolaze do prekrasne, blistave preplanulosti?

Ove kabine koriste sprej za ujednačavanje nanošenja losiona za sunčanje na tijelu. Međutim, korištena tehnologija prskanja nije poput običnog spreja. Koristi atomiziranu formulu losiona koja kada se nanese na tijelo teži ravnomjernom vezivanju. Atomizirani losion djeluje poput malih magneta nakupljajući se na tijelu i istovremeno odbijajući druge oblike kapljica čineći da se preplanulost stvarno zadrži na tijelu.

Cijeli postupak obično traje najmanje četrnaest sekundi za nanošenje na svaki dio tijela kako bi se dobila tamna preplanulost. – Jednostavno i brzo, postiže se bez izlaganja štetnim UV zrakama.

Međutim, važno je napomenuti da različite kabine daju različite rezultate zbog različitih primijenjenih metoda. Kao na primjer, kabina za sunčanje može koristiti formule koje uključuju bronzere. Takve vrste formula savršene su za pružanje boje za trenutno tamnjenje.

S druge strane postoje i oni koji sadrže DHA sastojke i često im treba više sati da se preplanuli ten ovisno o tipu kože osobe. Formula za sunčanje koja sadrži DHA je poželjnija, posebno ako želite dugotrajnu preplanulost. Može trajati do četiri dana bez potrebe za ponovnim nanošenjem.

Osim korištenih formula za tamnjenje, sprej također varira. Kabina za sunčanje može koristiti sprej s osam mlaznica za ujednačenu raspodjelu losiona za sunčanje na tijelu. Sve što korisnik treba učiniti je ući u kabinu, namjestiti mlaznicu i zatim jednostavno pritisnuti gumb za aktiviranje spreja. Nakon četiri rotacije proces sunčanja je dovršen i korisnik može izaći iz ručnika kabine i ukloniti višak losiona, a zatim se obući i otići.

Ako želite zadržati svoju preplanulost, preporučljivo je da svoj solarij posjetite svakih 4 do 5 dana. Još jedna prednost odabira solarija u odnosu na druge proizvode ili metode sunčanja je ta što korištene formule ne ostavljaju mrlje i nisu masne. Tako da se nećete morati brinuti da ćete zaprljati svoju omiljenu odjeću.
California Tan Mist-On Booth: Nabavite najbržu i najsigurniju aplikaciju za tamnjenje iz najnovijeg trenda

Prvo, postoji najprirodniji način potamnjenja vaše kože izlaganjem sunčevim zrakama. To je omogućilo brzo i učinkovito tamnjenje kože; ali nakon dugog izlaganja pokazalo se da je vrlo opasno za kožu, a ekstremni rezultat može dovesti do raka kože.

Sljedeće, pronalaženje alternative proizvelo je prvi proizvod za sunčanje pušten 1960-ih; Rezultati su vam dali učinkovito potamnjenje kože, ali, nažalost, dali su vam i prugastu, narančastu boju, što je daleko od realne boje preplanulosti.

Nakon tog prvog pokušaja, postoje proizvodi za tamnjenje koji su se proširili na kozmetičkom tržištu i svi obećavaju da će pružiti učinkovite rezultate preplanulosti. U osnovi postoje dvije vrste: proizvodi za tamnjenje iznutra, koji uključuju tablete za tamnjenje i ubrzivače tamnjenja; i proizvodi za vanjsko tamnjenje, koji uključuju bronzere za tamnjenje te losione i sprejeve za tamnjenje. Ovi se proizvodi različito primjenjuju i ovisno o pouzdanosti marke proizvoda, oba mogu biti učinkovita za tamnjenje kože.

Ali nedavno su sve te aplikacije za sunčanje bez sunca zamagljene nečim što se čini najbržom i najsigurnijom aplikacijom iz još jedne izvrsne inovacije California Tan-a: California Tan Mist-on kabine za sunčanje. Ne tako davno, industrija je imala koristi od ove najlakše primjene koju nudi kabina za sunčanje.

Što je to California Tan Mist-on Booth?

Kabine za sunčanje možete pronaći u profesionalnim salonima i toplicama gdje će vam njihovi profesionalni tehničari pomoći da dobijete preplanuli izgled pomoću opreme za prskanje. Doslovno raspršuje vrlo finu maglicu za samotamnjenje tako da dobijete jednoličan sloj boje preplanule kože od glave do pete. Koristi najsuvremeniju tehnologiju zamagljivanja, zbog čega ćete preplanuli po cijelom tijelu bez mrlja.

Nanošenje završava za nekoliko minuta (kod većine kupaca, do 7 minuta, što uključuje vrijeme provedeno u oblačenju i svlačenju), a vaša koža ne samo da postiže trenutni zlatni sjaj, već je i meka i podatna zahvaljujući kvalitetnim hidratantnim kremama koje dolaze s bronzerom.

Nanošenje započinje zamagljivanjem kože koje završava za nekoliko sekundi; nakon čega, obrišite ručnikom i gotovi ste. Prirodna zlatnosmeđa boja će se pojaviti nakon 8 do 12 sati. Prvih nekoliko minuta daje trenutnu boju. Sljedećih 30 minuta se pojačava. Nakon jedne noći, intenzitet boje se udvostručuje i još bolja kvaliteta brončane kože te obično traje oko 7 dana.

California Tan Mist-on sprejevi za kabinu neće vam ostaviti lažan izgled preplanulosti

Poznato je da proizvodi za sunčanje California Tan stvaraju učinkovit i prirodan sjaj kože. Čineći dodatno učinkovitu i praktičnu primjenu, sprejevi za zamagljivanje kabine omogućuju vam realističnu boju preplanulosti. To je zato što sprej za sunčanje ima formule koje mogu kontrolirati varijacije boja. To znači da će reakcija ovisiti o tipu kože i prirodnoj boji. Osobe svjetlije puti će nakon nanošenja dobiti svjetliju boju nego one osobe maslinaste puti. Stoga su mist-on sprejevi idealni za sve koji žele osunčani, brončani sjaj.

Što treba zapamtiti kada dobijete preplanuli izgled kroz kabinu California Tan Mist-on

Kabina za sunčanje u spreju najbolji je odgovor za one koji traže najbrže i najsigurnije potamnjivanje kože. Međutim, također morate imati na umu da se ne biste trebali oslanjati na primjenu i za zaštitu kože od sunčevih zraka. Ako je izlazak van i izlaganje sunčevoj svjetlosti neizbježno, morate nositi zaštitu od sunca najmanje 15 puta veću. Zapamtite da je vaš preplanuli sjaj prirodan pa može izgorjeti od UV zraka.

Čuda Kalifornije Mystic Tan Booth

Tašti bi uvijek krenuli na tečajeve do ekstremne razine samo zato da budu lijepi. Tko je rekao da su samo ženske vrste tašte? Zapravo, mnogi muškarci također su vrlo svjesni svog izgleda! Kad se ljeto približi, i muškarci i žene radije potamne svoju kožu. Išli bi do te mjere da se moraju sunčati u blizini plaža za učinkovitu preplanulu kožu. No, niste li znali da postoji puno sigurniji način za postizanje preplanule kože? Da, losioni za sunčanje već su dosegli ljestvicu popularnosti.

Uglavnom, losioni za sunčanje imaju puno blagodati za kožu. Ali štoviše, njegova najpriznatija dobrota je sposobnost da koži pruži svilenkast i prirodan izgled. Posebno je u stanju ukloniti mrtvu kožu i tako joj dati lijep i vrlo prirodan sjaj.

Nadalje, postoji ono što je danas poznato kao kabina za sunčanje California Mystic. Za više pojedinosti o kabini za sunčanje California Mystic, čitajte dalje!

Prvo i najvažnije, kabina za sunčanje California Mystic jedna je samostalna i privatna jedinica koja koristi revolucionarni postupak prskanja u primjeni ravnomjerne količine otopine za sunčanje po cijelom tijelu. Postupak oduzima samo nekoliko sekundi. Nakon takvog sunčanja, osoba koja se sunča trebala bi samo izaći iz kabine za sunčanje California Mystic, ručnikom ukloniti višak maglice, dotjerati se i zatim otići. Lako kao to! Rezultat je fina, prirodna i glatka preplanula koža.

U kabini za sunčanje California Mystic koristi se MagneTan tehnologija. Ova patentirana metoda temelji se na korištenju vlastitih magnetskih svojstava ljudskog tijela koja će utjecati na otopinu za sunčanje Mystic Tan na svim izloženim dijelovima kože. Mystic Tan otopina za sunčanje prolazi kroz mlaznice raspršivača unutar Mystic kabine za sunčanje i zauzvrat se polarizira ili prolazi kroz pojavu malih magneta.

Zabluda je vjerovati da će Mystic Tan kabine ostaviti narančastu boju kože. Tehnologija korištena u kabinama za sunčanje California Mystic sigurno će osigurati dovoljnu pokrivenost cijelog tijela.

Proces je puno drugačiji i pouzdaniji od korištenja losiona i krema koje se nanose rukama. Dakle, ako namjeravate isprobati jednu od kabina za sunčanje California Mystic, ne smijete nositi apsolutno ništa kako bi cijelo vaše tijelo bilo prekriveno procesom sunčanja. Ne morate brinuti o tome jer je kabina potpuno privatna. Ako namjeravate nositi nešto poput kupaćeg kostima, morate očekivati da će se zamrljati.

Ne biste se također trebali bojati da ćete iz kabine California Mystic izaći mokri jer se sitne kapljice magle mogu obrisati ručnikom. Osim toga, otopina nanesena na vašu kožu neće se obrisati dok se sušite ručnikom. Važno je napomenuti da se tuširanje nakon sunčanja mora obaviti nakon četiri sata kako bi sadržaj DHA imao dovoljno vremena da se potpuno učvrsti na koži. Nije li nevjerojatno znati da je dobivanje tamne boje sada puno lakše?

Siguran način za tamnjenje uz California Mystic Tan Booth

Kabina California Mystic Tan koristi kabinu za sunčanje bez ultraljubičastog spreja koja je dizajnirana za pružanje personalizirane primjene sunčanja bez sunca bez obzira na njihovu veličinu, tip kože i željenu boju preplanulosti. Booth California Mystic Tan može pružiti prirodan izgled preplanulosti za samo 60 sekundi. Savjeti za uspješne rezultate sunčanja

Kako biste dobili najbolje rezultate tamnjenja, savjetuje se suzdržati se od korištenja proizvoda na bazi ulja. Također bi pomoglo ako možete napraviti piling, hidratizirati i obrijati kožu prije sunčanja. Isto tako, istu brigu treba prakticirati i nakon sunčanja, poput izbjegavanja mokrenja najmanje četiri do šest sati.

Svakodnevno vlaženje kože, osobito nakon kupanja, također može pomoći da preplanulost duže traje. I koliko god je to moguće pokušajte se suzdržati od pilinga kože ako još niste spremni ponovno pocrnjeti. Međutim, ako više ne planirate tamniti, svakako napravite piling. Ako želite zadržati preplanulost, pokušajte izbjegavati slanu vodu, a to znači i suzdržati se od kupanja na plaži. Isto vrijedi i za kloriranu vodu, također se sprječava kupanje u bazenima bogatim klorom.

Što obući na Booth California Mystic Tan?

Većina ljudi radije ne nosi ništa kako bi dobili ravnomjeran ten. Booth California Mystic Tan nudi potpuno privatne sobe za sunčanje dajući kupcima slobodu da odaberu što misle da je najbolje za njih da dobiju preplanuli ten koji žele.

Iako je poželjno ući goli u kabinu kako biste ravnomjerno nanijeli otopinu za tamnjenje, ali niste spriječeni da nosite kupaći kostim ili donje rublje. Međutim, postoji mogućnost da vaše donje rublje ili kupanje ostane mrlja tijekom raspršivanja otopine za sunčanje. Vidite da postoje dvije vrste otopina za tamnjenje koje se koriste u Booth California Tan Mystic Tan: Bronzer se lako ispire vodom i DHA, koji često ostavlja mrlje na onome što nosite za sunčanje.

Važne stvari koje morate zapamtiti kada koristite Booth California Mystic Tan

Postoje slučajevi kada vam maglica za sunčanje može dospjeti u oči. Ne paničarite. Booth California Mystic Tan podvrgnut je temeljitom testiranju i rezultati su pokazali da ne izaziva iritaciju očiju i kože. Osim toga, još uvijek nema dokumentiranih incidenata koji pokazuju da je Booth California Mystic Tan izazvao štetne reakcije kod svojih korisnika.

Još jedna stvar koju treba zapamtiti pri korištenju Booth California Mystic Tan je činjenica da postoji mogućnost udisanja ili gutanja Mystic Tan mista. DHA, aktivni sastojak za tamnjenje koji koristi Booth California Mystic Tan, nije opasan ili netoksičan spoj i stoga nije opasan ako se proguta.

Osim toga, poznato je da DHA nije kancerogena te se čak dodaje u dodatke prehrani za sportsku prehranu. Daljnji testovi također pokazuju da je DHA manje opasna u usporedbi s aspirinom i čak manje štetna od obične kuhinjske soli.

Također je provedeno istraživanje o maksimalnoj količini DHA koja se može unijeti ili udahnuti tijekom minutnog sunčanja. I otkriveno je da se samo 0,05 miligrama ili ekvivalent za jedno zrno kuhinjske soli DHA zapravo unese tijekom sunčanja. Tako minimalna količina DHA nije dovoljna da nanese štetu korisnicima.
Škrljavi mali lovački pas: granični terijer

Border terijer je dobio ime po području zvanom Cheviot Hills, koje se zapravo nalazi blizu granice Engleske i Škotske. Ovdje su ti psi napravljeni da napadaju i uništavaju grabežljive lisice.

Imaju žilavu dlaku zbog koje se obično doimaju neurednima. No, ova neurednost plijeni pozornost pa vlasnici ne zaborave zagrliti svoju malu lopticu energije.

Slijede neke od osnovnih činjenica koje bi uzgajivači stvarno voljeli znati o Bordersima:

Kategorija: terijer

Životni okoliš: u zatvorenom prostoru (preporučljivo); na otvorenom (ograđeno dvorište)

Dlaka: žilava i kratka; dvostruko obložen

Boje: tan, crvena, grizzle i tan, i/ili plava i tan

Visina: između 11 i 16 inča

Težina: između 11 i 16 funti

Temperament:

Prirodno,

• oni su otrcani, tvrdi i odvažni lovci
• aktivni su kao štenci, ali omekšaju kako sazrijevaju
• ne druže se sa zečevima, štakorima, hrčcima, pa čak ni pticama
• ekonomični su za hranjenje
• njihova aktivnost zamire kada ih ostave same cijeli dan jer jako vole ugađati ljudima, posebno svojim vlasnicima

Kada se pravilno trenira,

• mogu se slagati s kućnim mačkama, ali ne i s mačkama u susjedstvu
• možda čak i uhvate provalnika
• mogu izgubiti plašljivost kada se naviknu na aktivna okruženja

Uzgajivači bi trebali obratiti pozornost na sljedeće zdravstvene probleme:

• Epileptoidni grčevi sindrom kod pasa ili CES, koji se naziva i “Spikeova bolest”, nasljedni je, neurološki, metabolički i mišićni poremećaj koji se ponekad miješa s epilepsijom kod pasa.
• Katarakta ili gubitak prozirnosti jedne ili obje očne leće
• Kriptorhidizam, kod kojeg se testisi ne spuštaju u skrotum
• Gluhoća
• Problemi s kožom i nekoliko kožnih alergija

Njega i vježba:

• Dlaku je potrebno četkati jednom tjedno.
• Treba ih profesionalno njegovati najmanje dva puta godišnje.
• Trebali bi se kupati samo kada je to potrebno budući da ostavljaju malo ili nimalo dlake. Njihova tjelesna građa zahtijeva redovitu rutinu vježbanja koja uključuje svakodnevnu igru dok su na uzici.
• Trebaju biti na uzici dok šeću na javnim mjestima zbog svojih lovačkih instinkata.

Podrijetlo/povijest:

Točno podrijetlo Border terijera je nejasno, ali mnogi su uzgajivači prihvatili priču da je sorta razvijena u području Cheviot Hills, koje je blizu granice Škotske i Engleske. Borderi su korišteni kao lovci na kuniće i zečeve. Oni čak mogu držati korak s trčećim konjima svojim kratkim, ali čvrstim nogama. Također su ih koristili farmeri da namame grabežljive lisice u svoje jazbine prije nego što ih ubiju.

Također su bili obučeni za lov na vidre, kune, pa čak i žestoke jazavce. Poput većine terijera koji su nekada bili lovci, oni su također evoluirali kao kućni ljubimci i postali ljupki, prijateljski raspoloženi i odani psi za društvo. Sudjeluju i na izložbama pasa i lako privlače pažnju publike svojom agilnošću, izgledom i bistrom naravi.

Pasminu je 1920. godine registrirao British Kennel Club, a deset godina kasnije i American Club.

Borderi su trenutno vrlo omiljeni kao psi za društvo i kućni ljubimci zbog svoje prilagodljivosti, prijateljskog raspoloženja i osvajačke osobnosti. Unatoč tome, oni mogu biti pouzdani kada je u pitanju pronalaženje štetočina. Zapravo, neki od njihovih cijenjenih talenata uključuju lov, čuvanje obitelji i izvođenje trikova i sportova koji zahtijevaju natjecateljsku poslušnost.

Kao i većina terijera, možete biti sigurni da ćete imati odanog i pametnog psa za društvo ako svoju pažnju i ljubav posvetite Borderu. Možete biti sigurni da vam oni definitivno mogu otjerati dosadu!

Kuponi za bebe

Svake godine potrošimo tisuće dolara na dječju hranu, dječje formule, pelene, dječji pribor, dječje krpe, lijekove, igračke i druge proizvode

Feng shui

Feng Shui je tradicionalna kineska vještina uređenja prostora i života u skladu sa okruženjem. Umijeće promatranja prirodnih formi također se