HEKLANJE

Povećanje grudi, osjećate se malo bolje?

TEMU APP 100 E KUPON

U današnjem društvu često je teško razlikovati što je lažno, a što nije. Svaka žena, bilo da ima 17 ili 67 godina, možda je imala operaciju povećanja grudi i koliko god kirurzi bili dobri danas, jednostavno ne možete uočiti razliku. U svakom slučaju, reći ću vam nešto o procesu i oporavku ovog sada uobičajenog postupka poboljšanja slike.

Grudi su od davnina bile znak ženstvenosti i seksualnosti. Smiješno je to što se čini kao fenomen vrste “druga strana je zelenija”. žene bez velikih grudi žele veće, raskošnije obline, a žene s velikim grudima često su svjesne njih ili su ljute jer im smetaju ili osjećaju bolove u leđima ili vratu uzrokovane dodatnim stresom zbog držanja dodatne težine prednja strana. Dakle, što da radimo? Pa sigurno ne prihvaćamo samo onakve kakve nas je Bog stvorio? Ne, ili dodajemo više onoga što želimo ili odsiječemo ono što nam se ne sviđa. Problem s ovim stavom je što se zaboravlja da je operacija operacija i da postoji rizik.



Rizici svake operacije su krvarenje, infekcija i loše reakcije na anesteziju. U konačnici povećavate rizik od smrti svaki put kad idete pod nož. Stoga morate odlučiti vrijedi li umrijeti da biste izgledali dobro i koliko ste rizika spremni preuzeti. Nakon što prijeđete tu mentalnu prepreku, možete se usredotočiti na specifične postupke koji su uključeni u povećanje grudi.

Operacija povećanja grudi u osnovi uključuje 3 koraka. Prvo morate odlučiti o veličini koju želite. Postoji mnogo različitih softverskih paketa koje estetski kirurzi imaju i koji vam mogu dati predodžbu o tome kako će određena veličina implantata izgledati na vama. Drugi korak je stvaranje prostora ispod kože u koji će se na kraju postaviti implantat. To uključuje rezanje i pažljivo postavljanje ekspanzionog implantata ispod postojeće dojke. Ovo je naprava koja ima otvor kroz koji će kirurg ubrizgavati fiziološku otopinu svakih nekoliko dana dok se koža ne rastegne dovoljno da uvede prethodno odabrani implantat. Vrijeme je varijabilno za ovaj proces ovisno o promjeni veličine izvorne u odnosu na željenu veličinu, ali često može potrajati nekoliko tjedana uz česte posjete uredu radi ubrizgavanja implantata. Ovaj proces je često bolan, posebno na kraju jer je koža nategnuta više od bubnjića preko ekspanzionog implantata.

Kada se koža dojke i tkivo ispod nje dovoljno rastegnu, tada je vrijeme za uvođenje implantata. Implantati mogu biti silikonski ili sterilni fiziološki. Svaki od njih ima različite kvalitete izgleda i teksture kao i ocjene trajnosti. Prije nekog vremena postojao je problem sa silikonskim implantatima jer se tvrdilo da slomljeni silikonski implantati uzrokuju povećani rizik od reumatoloških bolesti. To je u međuvremenu raskrinkano, ali ne prije nego što je nekoliko velikih slučajeva prošlo kroz sudove nagrađujući “žrtve” milijunima dolara. Jednom kada su implantati na mjestu, ušivaju se ispod fascije kako bi ostali na mjestu. Tada će dobar kirurg provesti neko vrijeme kako bi se uvjerio da je sve simetrično i da su nabori ispod svake dojke na pravom mjestu. I tada je povećanje grudi ostvareno!

Obnovljene Škoda Scala i Kamiq

Bok ljubitelji automobila! U ovom članku predstavit ćemo vam obnovljene modele Škoda Scala i Škoda Kamiq. Ovi popularni modeli sada

Kako njegovati svoj vid

Dok naše društvo veliku važnost pridaje fizičkoj spremi, naglasak se rijetko stavlja na oči. Rečeno je da su oči prozor