HEKLANJE

Povratna prodaja i dodatna prodaja mogu pružiti više tokova prihoda za vaše internetsko poslovanje

TEMU APP 100 E KUPON

Gotovo svako internetsko poslovanje slijedi osnovni model. Ovo je isproban i testiran sustav koji bi vam omogućio da učinkovito prodajete svoje proizvode na World Wide Webu. To je automatizirani sustav koji može djelovati kao vaš prodajni agent 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, čak i kada ste izvan mreže. Jeste li do sada slijedili ovaj osnovni model?

Imajmo kontrolni popis:



• Jeste li točno odredili svoje ciljno tržište?
• Jeste li smislili proizvod za prodaju?
• Jeste li izradili web stranicu optimiziranu za tražilice?
• Jeste li dobro promovirali svoju web stranicu putem marketinga članaka, foruma, blogova i vanjskih poveznica?
• Jeste li smislili prodajnu stranicu za svoj proizvod?
• Prikupljate li dovoljno prometa za svoju prodajnu stranicu?
• Jeste li integrirali sustav praćenja na svoju web stranicu?
• Jeste li odredili cijenu za svoj proizvod?

Ako ste učinili sve ove stvari, onda nema razloga zašto ne biste zaradili značajnu zaradu.

Jedina preostala briga s kojom se moramo pozabaviti je kako održati vaš profit. Zasigurno, ako biste prikupili stabilan tok posjetitelja za svoju web stranicu, mogli biste ostvariti nešto prodaje. Ali uvijek trebate težiti višem.

A to se može postići unakrsnom prodajom i povratnom prodajom.

Unakrsna prodaja uključuje prodaju proizvoda povezanih s glavnim proizvodima koje prodajete. Na primjer, prodajete e-knjigu o šišanju pasa. Možete ponuditi proizvode podrške kao što su setovi za šišanje pasa, videozapisi s uputama za pse i slično. Ove proizvode ne morate smisliti sami. Možete jednostavno potražiti druge internetske tvrtke koje nude te stavke i možete se prijaviti kao njihova podružnica. Kao affiliate, samo trebate uputiti ljude na prodajnu stranicu druge tvrtke, a kada posjetitelji koje ste preporučili odluče obaviti kupnju, dobit ćete proviziju za svaku prodaju!

Povratna prodaja nešto je kompliciranija. To uključuje ponudu vaših ostalih proizvoda na točno određenim prodajnim mjestima. Prodajna mjesta su oni trenuci tijekom nastave kada su vaši kupci najspremniji nešto kupiti. Nudeći im druge proizvode u to vrijeme, veća je vjerojatnost da će kupovati od vas! Ova prodajna mjesta mogu se podijeliti na:

• Onaj trenutak kada vaš kupac klikne na gumb za narudžbu. Bit će preusmjeren na novu stranicu za podatke o plaćanju. Možete uključiti skočni prozor za ovu stranicu za oglašavanje vaših drugih proizvoda. Što je još bolje, skočni prozori mogu čak koristiti hitan marketing kako bi povećali vaše šanse za povećanje prodaje.



• Onaj trenutak kada je vaš kupac upravo kupio proizvod od vas. Obično će biti preusmjeren na stranicu sa zahvalom. Na stranici Hvala možete oglašavati i druge ponude.

Kada automatizirate svoje online poslovanje, imajte to na umu. Ako uspijete integrirati taktiku unakrsne prodaje i povratne prodaje u određene točke svoje web stranice, moći ćete zaraditi više! To je tako jednostavno!

Trebate li neke proizvode za unakrsnu promociju ili ponudu u pozadini svake ponude? Možete provjeriti mnoge partnerske programe na internetu. Zasigurno postoji jedan koji je relevantan za predmet koji vaša tvrtka pruža usluge. Jednostavno odaberite proizvode koji nadopunjuju ono što nudite ili u najmanju ruku ciljajte na istu publiku kojoj ciljaju vaši proizvodi. To bi vam pružilo najveće šanse za uspjeh kada su u pitanju gore navedeni dodaci za vašu online prodaju.



NAPOMENA: Imate potpuno dopuštenje za ponovni ispis ovog članka na vašoj web stranici ili u biltenu sve dok članak ostavite netaknut i uključite okvir s resursima “O autoru”. Hvala! :-

Put do uspjeha u vašem modu

Tim e-fuziona stvara atraktivna i učinkovita rješenja za razvoj web dizajna kako bi zadovoljio vaše specifične potrebe i posebne zahtjeve.

Affiliate marketing u E-Zinovima

Affiliate marketing je sve o promicanju proizvoda. Ali to nije hladna ili teška prodaja. Affiliate mami internetske korisnike da posjete