HEKLANJE

Affiliate marketing u E-Zinovima

TEMU APP 100 E KUPON

Affiliate marketing je sve o promicanju proizvoda. Ali to nije hladna ili teška prodaja. Affiliate mami internetske korisnike da posjete njegovu web stranicu nudeći informacije, pa čak i besplatne online tečajeve. Posjetitelj web stranice affiliate-a pronaći će besplatne informacije i čak će se upisati na besplatni online tečaj. A čitajući informativne članke, posjetitelj će se polako uvjeravati u vrijednost pojedinih proizvoda.

A kada posjetitelj shvati vrijednost pojedinih proizvoda, najvjerojatnije će kliknuti na banner koji vodi na web stranicu trgovca koji proizvod proizvodi ili službeno prodaje proizvod. Affiliate ne vrši izravnu prodaju. Affiliate jednostavno postavlja mišljenje posjetitelja, koji je ciljni klijent, kako bi tog posjetitelja bilo lakše uvjeriti da nastavi s kupnjom ili narudžbom na web stranici trgovca.



Dakle, da bi affiliate marketinški posao bio uspješan, promotivne strategije koje provodi affiliate također bi trebale biti uspješne. Jedan koji će pridonijeti uspjehu takve promocije je korištenje e-zina.

E-zine je u osnovi newsletter koji se e-poštom šalje pretplatnicima na e-zine. Ovaj newsletter sadrži vrste informacija o kojima je pretplatnik već izrazio volju čitati. A kada se oglas postavi zajedno s takvim informacijama, pretplatnik će biti upoznat s prisutnošću proizvoda koje promovira affiliate.

Postoje dvije vrste oglasa u e-zinu koje affiliate može platiti. Prva vrsta je slična oglasnom banneru. Sadrži nekoliko rečenica sastavljenih od dobro odabranih riječi koje će navesti čitatelja da posjeti web stranicu podružnice. Affiliate može lako napisati takav oglas za e-zine budući da već ima promotivne materijale za proizvode.

Druga vrsta oglasa u e-zinu naziva se solo oglas. U takvoj vrsti oglasa e-zina, newsletter koji se šalje pretplatniku sadrži samo oglas suradnika i ništa više. Obično se takav solo oglas šalje odvojeno od redovnog biltena. Na primjer, ako se newsletter šalje svakog utorka u tjednu, solo oglas šalje se u četvrtak ili petak.

Ne postoji ograničenje broja riječi postavljenih u solo oglas. Ali affiliate mora imati na umu da se takav solo oglas šalje putem e-pošte. Stoga samostalni oglas ne smije biti predug da bi čitanje oduzelo toliko vremena koje pretplatnik nije spreman žrtvovati. Obično predloženi broj riječi je 500.

S oglasima u e-zinu povećavaju se mogućnosti zarade. A affiliate se približava tom cilju uspjeha affiliate marketinga.

Veza je ples

Svaka veza je poput plesa. Svaki od partnera čini svoje korake, čekajući odgovor. Naš pokret provocira partnera na sljedeći korak,

Osnove kreditnog ureda

Vjerodostojnost se računa. I nitko to ne zna bolje od kreditnih ureda. Ovo su mjesta na kojima možete dobiti ocjenu