HEKLANJE

Prednosti i mane kreditnih kartica s povratom novca

TEMU APP 100 E KUPON

Ako razmišljate o podnošenju zahtjeva za kreditnu karticu s povratom gotovine, najbolje je prvo temeljito razmotriti prednosti i nedostatke ove vrste kartice. Iako se kreditne kartice s povratom gotovine isprva mogu činiti odličnom idejom, one nisu nužno pravi izbor za sve ljude.

Nagrade kreditnih kartica s povratom novca



Najočiglednija prednost kreditnih kartica za povrat gotovine je novac koji zauzvrat dobijete za potrošnju na kreditnoj kartici. Iako je ovo odličan profesionalac, možda nećete uvijek dobiti ono što ste očekivali. Na primjer, neke kreditne kartice s povratom gotovine zahtijevaju da potrošite minimalni iznos prije nego što dobijete nagradu za povrat gotovine. Nadalje, ako ne dosegnete ovaj minimalni iznos unutar određenog vremena, možda uopće nećete dobiti nagradu.

S druge strane, kreditna kartica s povratom gotovine možda i nije tako isplativa kao što se na prvi pogled čini. Na primjer, kartica koja vraća 2% na svaku kupnju može se činiti odličnom. No, ako ova kartica vraća samo prvih 5000 dolara koje potrošite s karticom, možda nećete zaraditi puno novca na kartici. Najbolje kreditne kartice za povrat gotovine ne postavljaju ograničenja na iznos novca koji možete potrošiti kako biste dobili nagrade za povrat novca. Osim toga, najbolje kreditne kartice s povratom novca ne dopuštaju da nagrade isteknu ako ne možete skupiti određeni iznos unutar određenog vremenskog okvira.

Godišnje naknade i kreditne kartice s povratom novca

Mnoge kreditne kartice za povrat gotovine imaju povezane godišnje naknade. Isprva se ova godišnja naknada može činiti vrijednom jer ćete tijekom cijele godine dobivati novac od svojih kupnji. Međutim, prije nego što podnesete zahtjev za kreditnu karticu s povratom gotovine uz godišnju naknadu, provjerite hoćete li moći vratiti dovoljno novca da vratite godišnju naknadu i zadržite malo više za sebe. Ako inače ne trošite mnogo na kreditne kartice, možda nećete zaraditi dovoljno novca u godini da nadoknadite godišnju naknadu. Pogledajte svoje prošle navike trošenja i projicirane buduće navike trošenja kako biste odlučili isplati li vam se godišnja naknada. Osim toga, istražite dostupne kreditne kartice s povratom gotovine kako biste vidjeli postoji li neka koja nema godišnju naknadu koja još uvijek dobro odgovara vama i vašem životnom stilu.

Kamatne stope i kreditne kartice s povratom novca

Kreditne kartice s povratom gotovine također su poznate po visokim kamatama. Nekoliko njih ima izvrsne početne godišnje kamatne stope, neke su čak 0,00%, ali nakon završetka uvodnog razdoblja, godišnje kamatne stope mogu biti vrtoglavo visoke. Iz tog razloga općenito je najbolje izbjegavati kreditnu karticu s povratom gotovine ako nećete moći u potpunosti platiti saldo na kraju svakog ciklusa naplate. Ako morate imati saldo, velike su šanse da ćete na kraju platiti više u financijskim troškovima nego što ćete dobiti u gotovini. Dodajte godišnju naknadu i mogli biste izgubiti mnogo novca na ovoj kartici koja bi vam trebala plaćati.

Biti pravi kandidat



Ako platite saldo svoje kreditne kartice u cijelosti na kraju svakog ciklusa naplate i pronađete kreditnu karticu s povratom gotovine bez godišnje naknade, onda ove kartice mogu biti sjajne! Osim toga, dostupni su različiti tipovi kreditnih kartica s povratom gotovine, što vam omogućuje da pronađete onu koja vam najviše odgovara. Neki vam daju čekove, drugi dodaju novac koji ste zaradili izravno u plaćanje stanja vaše kreditne kartice, treći nude inovativne planove štednje za fakultet, automobile, pa čak i domove. Ako odgovarate pravom profilu kandidata za kreditnu karticu s povratom gotovine, doista možete iskoristiti prednosti ovih kartica i učiniti da rade za vas.

Krema protiv bora

Iako bore mogu biti znak iskustva i mudrosti, većina ih ljudi radije ne bi imala . Međutim, koža stari po