HEKLANJE

SEO OPTIMIZACIJA POMOĆU PINTEREST-A

TEMU APP 100 E KUPON

SEO optimizacija sa Pinterest
Kao off-page SEO optimizacija se smatraju razni povratni linkovi sa Facebook-a, Twitter-a i Google plusa te na taj način dovode zainteresirane posjetioce ali mnogi nisu čuli za povratne linkove sa Pinterest.Com. Pinterest je jedna social media stranica osnovana 2011 godine a pomoću nje možete dijeliti slike i video sa bilo koje stranice na Internetu. Pinterest je doživio nagli skok u 2012 god. i postao odličan naćin za dovođenje posjetioca na vaše stranice.
Kako Pinterest Radi
Kao korisnik možete kreirati razne kategorije koje vas interesiraju i nakon toga ”pin” slike u njih. Ako volite kučne ljubimce, jednostavno izradite kategoriju ”Kučni Ljubimci” i nakon toga, kad negdje na webu naletite na slike ili video kučnih ljubimaca koji vam se sviđaju – desni klik mišem na sliku ili video i kliknete ”Pin Image”. Nakon toga vam se otvara novi mali prozor gdje odaberete kategoriju i zatim kliknete na ”Pin It”.
Naravno da bi to mogli morate instalirati ”PinImage” dodatak u vaš Firefox preglednik.
Kako Instalirati ”PinImage” Dodatak
U vašem Firefox pregledniku kliknite lijevo gore na „Firefox“ i zatim na „Dodaci“. U polju za pretraživanje upišite „pinterest“ i kliknite na traženje. Odaberite dodatak „PinImage“ i instalirajte ga a nakon toga je potrebno ponovno pokrenuti preglednik. Vaš PinImage je instaliran i možete krenuti sa dijeljenjem slika i videa koji vam se sviđaju. Ljudi kojima se sviđaju slike koje ste vi pin-ali mogu kliknuti na „re-pin“ i na taj način staviti slike u svoje kategorije te se na taj način te slike mogu raširiti na stotine ili tisuće mjesta.
Zašto je to važno i što nam te slike donose?
Kako nam Pinterest Generira Promet
Dva su načina kako nam Pinterest može povećati broj posjetioca na našim stranicama.
U vašem profilu možete upisati URL svoje domene
Svaka slika ili video sa vaših stranica koju ste vi ili neki posjetilac pin-ali, ima link prema stranici na kojoj se nalazi
Dakle svaka slika ili video na vašim stranicama koju je netko pinao na Pinterest ima povratni link prema toj stranici i na taj način možete dovesti posjetioce na svoje stranice samo zahvaljujući slikama i videu. Zar nije i to jedna vrsta SEO optimizacije?
Želim napomenuti da ne pinate samo slike sa svojih stranica već i slike drugih jer je Pinterest social medija stranica gdje korisnici dijele slike i videa te na taj način dijele svoje zajedničke interese.
Čak i ako niste zainteresirani za ovaj način SEO optimizacije i dovođenja posjetioca na svoje stranice, pobrinite se da uvijek imate slike i poneki video na njima jer će posjetioci sami širiti vaše slike ili videa putem Pinterest-a te vam na taj način dovoditi ostale posjetioce htjeli vi to ili ne.

” Što ako ? ”

Što ako, Što ako, Što ako. Ovo pitanje dolazi nam svaki dan. Što ako sam rekao ovo, Što ako sam

Kako napraviti mašne za kosu

Jednostavni koraci za izradu mašni za kosu Postoji toliko mnogo korisnih savjeta za izradu raznih predmeta ručno. Kad god imate