HEKLANJE

” Što ako ? ”

TEMU APP 100 E KUPON

Što ako, Što ako, Što ako. Ovo pitanje dolazi nam svaki dan. Što ako sam rekao ovo, Što ako sam učinio ono ili što ako nisam. Sve se svodi na odluke. Svi mi moramo donositi odluke svaki dan u životu. Svi donosimo dobre i loše odluke. To je život. Kad se osvrnete na svoj život, možete se sjetiti nekih stvarno velikih odluka koje ste donijeli, odluka koje su promijenile tijek vašeg života. Također se možete sjetiti nekih stvarno loših koji su negativno utjecali na vas.

Život nikada nije statičan, uvijek se mijenja, a prilike dolaze i odlaze. Vrata se otvaraju i moramo odlučiti hoćemo li iskoračiti i iskoristiti priliku ili ne. Kada stojite pred tim otvorenim vratima mogućnosti postavlja se pitanje “Što ako?” trebam li ili ne. Moramo donijeti odluku. Kako donosimo odluke? To ovisi o našem podrijetlu, obrazovanju, životnom iskustvu i ponekad o savjetima drugih.



Ne poznajemo se, ali htio bih ti dati savjet. Pretpostavimo da sam rekao da znam nešto što bi vam moglo zauvijek promijeniti život na bolje. Bi li vas zanimalo? Pretpostavimo da sam rekao da poznajem nekoga tko pokazuje drugim ljudima kako besplatno nabaviti nešto poput nekretnine. Pretpostavimo da biste također mogli naučiti kako na svojoj “zemlji” izgraditi nešto poput hotela s pet zvjezdica. Također biste naučili kako reklamirati svoj “hotel” i naplatiti stanarinu od gostiju koji plaćaju boravak. Bi li vas zanimalo?

o cemu ja pricam To se zove virtualna nekretnina. Vaš vlastiti prostor na World Wide Webu ili Internetu ako želite. Ako tamo posjedujete prostor, može se pokazati da je vrlo vrijedna imovina.

Najskuplja kuća na svijetu je vila s 12 spavaćih soba u Londonu u Engleskoj za koju je indijski čelični tajkun platio 128 milijuna dolara.

Najvrjednija web stranica u povijesti do danas vjerojatno će biti stranica vrijedna šest milijuna dolara Alejandra Saavedre i Roberta Kanaata. Sada je razlika. Tajkun je kuću platio 128 milijuna dolara. Koliko su ova dva tipa platila stranicu. Skoro ništa. Možda najviše nekoliko stotina dolara, ovisno o tome kako su to učinili.

Otvorit ću vam vrata koja bi vam doslovno mogla promijeniti život. Jedini trošak su vaše vrijeme i trud. Sada morate odlučiti! Postavite si sljedeće pitanje: –

Ispravi se, Curly!

Teško je zamisliti kroz kakve su poteškoće prolazile žene kako bi izravnale kosu u “dobra stara vremena”. Kako u to

Sve o lijepim noktima

Samo ako pravilno njegujete svoje nokte, oni će izgledati dobro. Da bi vaši nokti uvijek bili zdravi i lijepi, morat