HEKLANJE

Prednosti turmalina u peglama za kosu

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od sjajnih stvari kod proizvoda za kosu je da se stalno razvijaju, a pegla za kosu Sedu izvrstan je primjer proizvoda za kosu koji ima koristi od turmalina. U stvari, turmalin se godinama koristi u filtrima za vodu i tek su se posljednjih godina prednosti turmalina mogle iskoristiti u industriji kose. Ovaj je članak napisan kako bismo pokušali točno objasniti što je turmalin i zašto se koristi na peglama za kosu.

Prvo, turmalin je dragi kamen čije boje uključuju plavu, zelenu, ružičastu, crvenu, žutu, smeđu, crnu, dvobojnu, trobojnu i bezbojnu. Turmalin se može naći u Brazilu, Rusiji, Burmi, Afganistanu, Madagaskarskoj Republici, Maineu, Kaliforniji.



Prema egipatskoj legendi, prekrasne boje rezultat su putovanja turmalina duž duge od središta Zemlje prema Suncu. I na svom putu gore sakupio je sve dugine boje. Zbog toga se danas naziva i “dragi kamen duginih boja”.

Naziv “turmalin” izveden je iz singhaleškog izraza “tura mali”, što se prevodi kao “kamen miješanih boja”. Ooohhh, sad sam zaintrigiran. Sam naziv već upućuje na jedinstveni spektar boja koje pokazuje ovaj dragi kamen i nijedan kamen turmalin ne sliči drugom. Turmalin pokazuje mnogo lica i stoga je izvrsno prikladan za sva raspoloženja i ćudi. Ne Iznenađuje stoga da su mu se od davnina pripisivale magične moći. Turmalin bi trebao imati posebno snažan utjecaj na ljubav i prijateljstvo, dajući im trajnost i stabilnost. Mislim da je krajnje vrijeme da dam Sedu turmalin pegla za kosu mom dečku!

Turmalin se već neko vrijeme koristi u specijaliziranim filtrima za vodu, ali tek su se nedavno njegove prednosti koristile u industriji kose.

Zašto se koristi na peglama za kosu?
Sve je to lijepo i dobro što je turmalin prekrasan dragi kamen, ali sigurna sam da nikada nisam vidjela svjetlucave dragulje na svojoj Sedu pegli za kosu s turmalinom, pa zašto se onda koristi. Ovdje ću biti malo tehnički: turmalinske ploče na vašoj pegli stvaraju negativne ione i daleko infracrvene (FIR) zrake. FIR pomaže u zadržavanju vlage u vašoj kosi i uklanjanju statike koja uzrokuje kovrčanje kose.
Zbog koncentracije ovih negativnih iona vrijeme ravnanja kose prepolovljeno je, a vaša je kosa mnogo mekša i sjajnija.

Glavne prednosti
• Mikroporozna tehnologija (zaključava vlagu)
• Tehnologija ionskog polja (brtve u prirodnim uljima)
• Tehnologija negativnih iona turmalina (uklanja statički elektricitet)
• Turmalinska infracrvena toplina za duboku, dugotrajnu ravnost

To samo pokazuje da čak i drago kamenje ima mnogo više primjena od onoga što vam stoji na prstu ili oko vrata. Iako mislim da mi je još uvijek draži veliki dijamantni prsten svaki dan.

Kako zaraditi na internetu?

Postoji nekoliko načina kako zaraditi novac na internetu i postaviti pasivni prihod koji ne zahtijeva stalno mijenjanje ili nadgledanje. Međutim,