HEKLANJE

Prekrasni nokti sa solarnim noktima

TEMU APP 100 E KUPON

Korištenje solarnih noktiju daje novi pečat umjetnim noktima. Iako su skuplji, korištenje ovih noktiju svakako vrijedi vašeg novca. Ne samo da izgledaju prirodno unatoč činjenici da su umjetni, već i traju duže u usporedbi s jeftinijim varijantama umjetnih noktiju.

Solarni nokti nadograđeni su pandan akrilnim ili umjetnim noktima. Nanosi se sasvim drugačije od akrilnih noktiju. Tamo gdje se akrilni nokti postavljaju na ležište nokta, solarni se nokti nanose u dva koraka. Prvo se postavlja bijeli vrh, a zatim ružičasti umjetni nokat prirodnog izgleda. Zbog svog izgleda, nokti sorte Solar obično podsjećaju na francusku manikuru.



Puno je prednosti kada se odlučite za Solar umjetne nokte. Prije svega, za razliku od umjetnih noktiju, ove je varijante potrebno puniti samo jednom svaka tri tjedna. Ovo je prikladnija opcija pogotovo ako ne možete uložiti vrijeme u stalno ponovno punjenje umjetnih noktiju. Rjeđe punjenje noktiju također je mnogo ekonomičniji izbor.

Preplanulost ne mora biti problem kada stavite ove nadograđene umjetne nokte. Za razliku od akrilnih noktiju koji požute kada su previše izloženi suncu ili zračenju solarija, solarni nokti uopće ne požute. Čineći da izgleda privlačnije zajedno s vašom savršeno preplanulom kožom. Ova investicija u nokte sigurno neće propasti.

Solarni umjetni nokti također su poznati po svojoj izdržljivosti. Ne lome se lako kao akrilni nokti. Budući da se akrilni nokti nanose na ležište nokta, kada nokat izraste, umjetni nokat ima tendenciju pucanja. S varijantom Solar dobivate dugotrajnije nokte. Još jedan plus Solar umjetnih noktiju je taj što nemaju potencijala oštetiti vaš pravi nokat. Budući da ovi nokti nisu produžeci poput akrilnih noktiju, neće oštetiti vaše prave nokte bez obzira na to koliko dugo imate Solar varijantu. Puno je više prednosti Solar umjetnih noktiju poput prirodnog sjaja koji ne zahtijeva lakiranje noktiju i mogućnosti ručnog dizajna na novonanesenim noktima. Stoga birajte mudro jer kada je ljepota na kocki, Solar Nails vas sigurno neće iznevjeriti.

Došao je digitalni svijet

Internet postoji već neko vrijeme, ali je njegova popularnost počela prije nešto više od pet godina kako sve više ljudi

Zarada novca prodajom muzike

Jednostavno volimo pisati o ovakvim web sajtovima gdje prilika za internet zaradu nije upitna. Raditi nešto što volite I zarađivati