HEKLANJE

Prihvaćanje ili odbijanje novih zahtjeva za prijateljstvo

TEMU APP 100 E KUPON

Budući da je jedna od velikih prednosti posjedovanja MySpace računa sklapanje prijateljstava, važno je znati kako prihvatiti ili odbiti zahtjev za dodavanje novog prijatelja. Postoje čimbenici koje treba uzeti u obzir pri donošenju odluke hoćete li prihvatiti ili odbiti mogućeg prijatelja. Sljedeći odjeljak govori o nekim od ovih čimbenika, kao io tome kako prihvatiti ili odbiti novog mogućeg prijatelja.

Prvo morate biti prijavljeni na svoj MySpace račun kako biste provjerili ima li novih zahtjeva za dodavanje.
Morate odlučiti primati obavijest e-poštom kada dobijete nove zahtjeve za prijateljstvo, to je pametna značajka. I dalje morate biti prijavljeni na svoj Myspace račun da biste prihvatili ili odbili zahtjev. Uđite na stranicu putem:



• klikom na poveznicu “Početna” u svom profilu
• upišite www.myspace.com u svoj web preglednik, a zatim kliknite na prijavu.

Provjerite ima li novih zahtjeva za prijateljstvo čim pristupite svom MySpace računu.

Na početnoj stranici, otprilike na polovici lijevog dijela stranice, pronaći ćete okvir s oznakom “Moja pošta”. Ovdje ćete pronaći poveznice koje će vas voditi u izvršavanju četiri zadatka.
Zadaci uključuju:

• pregledavanje vaše ulazne pošte
• pregled poslane pošte
• postavljanje biltena
• pregled vaših zahtjeva za prijateljstvo

Kada unesete “Zahtjev za prijateljstvo”, možete provjeriti ima li novih zahtjeva za dodavanje i dodati zahtjev koji čeka odobrenje. Čim uđete, pronaći ćete zahtjev drugog člana MySpacea da bude vaš prijatelj. Na ovoj stranici također možete vidjeti zahtjev na čekanju koji ste podnijeli.

Na stranici “Zahtjev za prijateljstvo”, na lijevoj strani izbornika pronaći ćete poveznicu koja kaže “Zahtjev na čekanju”. Ulaskom ovdje vidjet ćete zahtjeve prijatelja koje ste izradili i još uvijek čekaju na odobrenje.

Provjerite MySpace profil novog zahtjeva za prijateljstvo prije prihvaćanja. To će vam pomoći u prosuđivanju. To uključuje:



• omogućujući vam usporedbu sviđanja i nesviđanja
• omogućujući vam da vidite poznajete li osobu iz vašeg stvarnog života
• omogućujući vam da vidite da ovaj zahtjev zapravo nije spam

Bolje je provjeriti koga prihvaćate za prijatelje na MySpaceu.

Kako zaraditi novac na Twitteru

Sa povećanim trendom online zarade ljudi su počeli da istražuje kako se na Twitteru može zaraditi. Twitter predstavlja jednu od