HEKLANJE

Providian kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Možda ste poštom primili ponudu da se prijavite za Providian kreditnu karticu. Zašto biste trebali slijediti? Jednostavno rečeno, ovo je prilika da dobijete 0 travanjsku kreditnu karticu online. Bez kamata za probno razdoblje, možete isplatiti svoje saldo transfere bez nakupljanja dodatnih kamata. Osim toga, web stranica Providian olakšava dobivanje trenutnog odobrenja kreditne kartice.

Pronađite The Providian kreditnu karticu



Idite na internet i posjetite http://www.providian.com kako biste vidjeli značajke navedene za 0 apr kreditnu karticu. Web stranica vas obavještava da se Providian nedavno pridružio Washington Mutualu, uglednoj bankarskoj instituciji. Nastavit će pružati izvrsne usluge kreditnih kartica i imat će dodatnu korist od Washingtonske zajedničke stabilnosti financijskih usluga.

Kliknite poveznicu na stranicu s podacima o Providian Visa Platinum kartici. Ovdje ćete vidjeti osnovne značajke kartice i nekoliko opcija prije nego što ispunite svoju prijavu.

Značajke

Providian Visa Platinum Card donekle je jedinstvena po tome što potrošačima nudi punih dvanaest mjeseci bez kamata na prijenos stanja. To znači da možete prenijeti bilo koji iznos koji dugujete drugim kartičarskim kućama na svoj novi Providian račun i dobiti trenutnu konsolidaciju kreditne kartice.

Mnogi ljudi traže načine da smanje dug na kreditnoj kartici i oslobode dodatni novac za mjesečne troškove. Prijenos duga na Providian kreditnu karticu izvrsna je opcija. Dobivate poček od dvanaest mjeseci za otplatu duga i ne prikupljanje kamata. Također dobivate nisku travanj nakon završetka razdoblja od dvanaest mjeseci.

Uz Providian Visa Platinum karticu ne plaćate godišnju naknadu. Dobivate sljedeće usluge, a kvaliteta Providiana s njegovom 0 apr kreditnom karticom je mrežni pristup informacijama o računu. Dok većina tvrtki nudi pristup stanju, povijesti transakcija, povijesti plaćanja i slično, Providian nudi klijentima pristup njihovoj kreditnoj sposobnosti. Providian nudi potpunu informaciju o izvješćivanju koje podnose glavnim kreditnim uredima. Možete provjeriti svoj kreditni rezultat kod ovih tvrtki u bilo koje doba dana ili noći. Kako se vaša kreditna povijest kod Providiana povećava, možete provjeriti promjene u svom rezultatu. Probno razdoblje od dvanaest mjeseci tijekom kojeg ne plaćate kamate na svoje saldo transfere moglo bi drastično utjecati na vašu kreditnu ocjenu ako vršite brza i redovita plaćanja prema vašem principu. S Providianom na svojoj strani, možete nadzirati vlastiti kreditni rejting bez potrebe da tražite ponovljena izvješća od kreditnih ureda.

Providian Visa Platinum Card također nudi trenutne popuste na kreditne kartice u mnogim popularnim trgovcima i restoranima. Ako održavate svoj račun ažurnim, plaćate na vrijeme i ne prekoračujete svoje kreditno ograničenje, vaša kreditna kartica Providian automatski će vam dati odlične ponude za proizvode i usluge u kojima uživate.



Tinejdžerske frizure

Izgledati privlačno i seksi na prvom spoju ili na maturalnoj večeri neizostavan je dio života svake tinejdžerice! Dakle, kad ste