HEKLANJE

Prihvaćanje plaćanja na vašoj web stranici e-trgovine

TEMU APP 100 E KUPON

Da biste imali internetsku trgovinu, najlakši je način pronaći skriptu za e-trgovinu otvorenog koda. Na primjer oscommerce ili zen-cart košarica za kupnju. Postavite ove skripte na svoj web hosting.

Za prihvaćanje plaćanja putem interneta, korisnik ili plaća putem vaše web stranice ili usmjerava korisnika na web mjesto pristupnika plaćanja i izvrši plaćanje. Odabir ovisit će o vašim potrebama i proračunu.



Najjednostavnije je i najjeftinije imati trgovca treće strane. Možete se prijaviti s obradom plaćanja 2checkout ili obradom plaćanja PayPal ili Verisign. I usmjerite klijenta na vezu koju su oni sami dali. Kupac će izvršiti plaćanje na web-stranici tog pružatelja usluga, a kada to bude obavljeno, kupac će se vratiti na vašu web-stranicu.

Budite sigurni da ste odabrali samo one poznate dobavljače trgovaca treće strane, nemojte vjerovati onima koje ste pronašli na mreži i koji nude nevjerojatno niske cijene i rješenja bez naknada. Tko zna, nikada nećete dobiti svoj novac na kraju.

Ili možete pronaći pružatelja web hostinga koji nudi i trgovački račun, a on će obaviti sav posao integracije vaše trgovine e-trgovine. Na primjer, možete posjetiti ixwebhosting i njihov odjeljak računa trgovca. Više recenzija možete pronaći ovdje www.ixwebhostingreview.org i dobro je imati stručnjaka koji će se pobrinuti za rješenje plaćanja ako niste sigurni što učiniti.

Proizvodi za bejzbol—jakne

Bilo da se borite protiv vremenskih nepogoda dok gledate bejzbol ili samo izlazite u šetnju parkom tijekom posebno lijepe večeri,