HEKLANJE

Prijenos stanja – Ova kartica nije kao druge

TEMU APP 100 E KUPON

Kao još jedan način da pokrenete posao, mnogi izdavatelji kartica nude prijenos stanja. To vam može dati određenu prednost kao potrošaču i priliku da uštedite nešto kamata. Većina kreditnih kartica nudi godišnju kamatnu stopu od 0% za 6 do 12 mjeseci bez naknade za prijenos. To se ponekad naziva i stopom zadirkivanja.

Prijenos stanja može biti dobar način za konsolidaciju duga. Svoj nepodmireni dug možete preuzeti na jednu ili dvije ili više kartica i prenijeti ga na karticu s nižom stopom. Nakon odobrenja, imali biste sve svoje obveze na jednoj kreditnoj kartici i zapravo biste uzeli dvije ili više kamatnih stopa i pretvorili ih u jednu nižu stopu.



Ako želite zadržati stanje, potražite kreditnu karticu koja nudi najbolju kamatnu stopu ili ponudu godišnje naknade. Međutim, ako namjeravate plaćati kredit svaki mjesec, potražite onaj koji nudi najnižu kamatnu stopu. Obratite pažnju na novu cijenu nakon završetka uvodne ponude. Hoće li biti veći od onoga što imate sada? Postoje li još neke naknade? Budi siguran. Odnosi li se uvodna ponuda i na prijenose stanja i kupnje?

Možete odabrati kreditnu karticu koja nudi najniži godišnji postotak (APR). APR može biti “fiksna” ili “varijabilna” stopa. Fiksne stope se ne mijenjaju kao što naziv implicira, ali su više. Varijabilne stope mijenjaju se ovisno o ekonomskim kretanjima. Obično izbjegavam sve što je promjenjivo, ali trebali biste pažljivo istražiti vlastite mogućnosti. Ovo treba uzeti u obzir ako se odlučite nositi vagu i koliko dugo.

Drugi čimbenici uključeni u vašu odluku o prijenosu stanja mogu biti nagrade (nagradni bodovi) ili gotovinski povrat koji kartica nudi. Možda biste trebali pogledati nešto što često kupujete, poput zrakoplovnih milja ili popusta na gorivo ako vozite više nego inače. Druge kartice čak nude povrat gotovine za plaćanje kućnih režija i hipoteke, poput Citi® Home Rebate Platinum Select® MasterCard®. Postoji velika konkurencija za vaš novac i ako odvojite vrijeme da istražite svoje mogućnosti, možete vratiti neke nedostatke na trenutno stanje kreditne kartice na svoj način.

Osnove blogova i bloganja

Jeste li čuli druge ljude kako u nedogled pričaju o svojim “blogovima”, dok ste vi mogli samo da se smiješite