HEKLANJE

Prijevare za popravak kredita i kako ih izbjeći

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko je do sada vjerojatno dobio barem jednu e-poštu, bezvrijednu poštu ili drugu vrstu traženja u vezi s popravkom kredita. Istina je da oko 80% Amerikanaca ima problema s kreditom s kojima se moraju pozabaviti, tako da postoji ogromno tržište za usluge popravka kredita.

Ali na svakom velikom tržištu postoji jedna stvar u koju možete biti sigurni. Također će izvući neetične ljude, prevarante i lopove. U ovom ću vam članku ispričati neke od prijevara i ponuditi vam mali besplatni savjet o tome kako izbjeći prijevare s kreditnim popravcima i prijevare.



Prva stvar o kojoj bi trebalo razgovarati jest da kad god nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, najvjerojatnije i jest. Kada čujete ili pročitate riječi “besplatno”, trebali biste biti oprezni. Moja vlastita web stranica ima riječ besplatno jer zapravo pružam besplatne informacije. Međutim, ako želite da učinim sve što je potrebno da popravim vaš kredit, možete se kladiti da biste mi morali platiti uslugu.

Dakle, kada vidite da vam netko nudi besplatno popravljanje kreditne sposobnosti, zapitajte se: “Kako itko može raditi za mene besplatno?” Neki tvrde da su neprofitna organizacija samo tamo jer žele pomoći ljudima da poprave svoj kredit.

Možda zaista postoji jedan koji to radi, a ako ih ikada iskopate, pošaljite mi vezu e-poštom. Uglavnom bih još više sumnjao u one koji tvrde da su neprofitne organizacije. Čak i savezna vlada sada traži organizacije za popravak kredita koje tvrde da su neprofitne.

Ono što ove tvrtke ili klinike za popravak kredita rade je nešto što možete učiniti za sebe. Osporavaju potraživanja vjerovnika. To možete učiniti odlaskom na veliku trojku, Equifax, Experian i TransUnion Corporation. Ako vjerovnici ne odgovore u roku od 30 dana, stavka se uklanja iz vašeg kreditnog izvješća.

Zvuči sjajno zar ne? Pa ne baš. Čak i ako vjerovnik ne odgovori u roku od 30 dana, još uvijek može vratiti stavku u vaše kreditno izvješće. To znači da je novac koji ste platili da netko to učini umjesto vas uzalud bačen. Od svake od ovih tvrtki možete dobiti besplatno kreditno izvješće jednom godišnje. Dakle, tri puta godišnje možete provjeriti svoje kreditno izvješće.

Prema web stranici Savezne komisije za trgovinu, “Savezni sudac je presudio da su lažna tvrtka za popravak kredita i njen vlasnik prekršili zakon dajući lažne i obmanjujuće tvrdnje i naplaćujući unaprijed svoje usluge, te im je naredio da plate više od 322.000 USD . Ova je akcija bila rezultat “Project Credit Despair”, razbijanja 20 operacija koje su lažno tvrdile da mogu ukloniti negativne informacije iz kreditnih izvješća potrošača – čak i ako su te informacije bile točne i pravovremene.”

Ako su podaci na vašem kreditnom izvješću točni i pravovremeni, nitko ih ne može ukloniti umjesto vas. Najbolje što možete učiniti u tom slučaju je kontaktirati tvrtku i dogovoriti neku vrstu plaćanja duga. Ponudite novčanu nagodbu koja je manja od ukupnog iznosa duga i ponekad će vam pomoći i prihvatiti ponudu. Nemate što izgubiti davanjem te ponude, a sve možete dobiti.



FTC savjetuje da samo vrijeme, svjestan trud i osobni plan otplate duga mogu poboljšati vaše kreditno izvješće. Prvi korak je saznati koje se informacije nalaze u vašem kreditnom izvješću. Ako pronađete pogreške ili pogreške, savezni zakon vam daje pravo da ih ispravite – besplatno. Savezni zakon zahtijeva da vam nacionalne tvrtke za izvješćivanje potrošača – Equifax, Experian i TransUnion – daju besplatnu kopiju vašeg kreditnog izvješća svakih 12 mjeseci, ako to zatražite. Kako biste naručili svoje besplatno izvješće, posjetite financialcreditreport.com, nazovite 1-877-322-8228 ili ispunite i pošaljite obrazac zahtjeva za godišnje kreditno izvješće. Ostale informacije o popravljanju kreditne sposobnosti dostupne su na web stranici FTC-a, http://www.ftc.gov.

Nadam se da vam je ovaj članak pomogao da shvatite što je popravak kreditne sposobnosti. Vani postoje neke legitimne tvrtke. Samo se čuvajte onih koji vam kažu da mogu ukloniti stavke iz vašeg kreditnog izvješća koje su legitimni dugovi. Ako vam ponude izravne pregovore s vjerovnicima ili vam pomognu u konsolidaciji vašeg duga, možda će vam koristiti profesionalci. Međutim, što se tiče dijela konsolidacije duga, pripazite da na kraju ne plaćate veći postotak kamata nego što plaćate trenutno.

Energetska ravnoteža

Kada je u pitanju mršavljenje, najvažnija stvar koju morate imati na umu je energetska ravnoteža. Zapravo, ova točka je toliko

Kliknite na svoju zaradu

Oglašavanje s plaćanjem po kliku vrlo je ekonomično u usporedbi s drugim alatima za oglašavanje na Internetu. Plaćate samo kada

Provjerite svoje otiske

Vlada Britanijom, Britanija vlada …….. kreditnim karticama? Biste li se iznenadili da čujete da smo vodeći u svijetu po broju