HEKLANJE

Pristupačna optimizacija za tražilice, vodič korak po korak “uradi sam”.

TEMU APP 100 E KUPON

Vodič korak po korak do pristupačne strategije optimizacije za tražilice.

Najpovoljnija strategija optimizacije za tražilice je da to učinite sami. Ovo je puno lakše reći nego učiniti. Ako ste ograničeni proračunom, tisuće dolara koje možete uštedjeti na konzultantskim naknadama i uslugama bit će vrijedne truda za vašu početnu strategiju. Kako stranica bude napredovala na ljestvici tražilice, morat ćete angažirati stručnjaka ili angažirati konzultanta. Cilj je učiniti ga pristupačnim tijekom određenog vremenskog razdoblja.



Ako želite biti uspješni u tome, morat ćete pratiti svaki korak!

Evo koraka koje ćete poduzeti

1. Pobrinite se da vaša stranica bude čista (bez pokvarenih poveznica), da hostira ugledna tvrtka ili vi sami sa statičkom IP adresom i da je brza.
2. Optimizirajte svoje ključne riječi
3. Pošaljite na tražilice i imenike
4. Radite na rangu svoje stranice
5. Dodajte više kvalitetnog sadržaja

Korak 1. Provjerite je li vaša stranica čista
Čista stranica počinje s čistim hostingom. Pristupačna optimizacija za tražilice ne znači besplatna ili čak jeftina. Ako ćete sami hostirati stranicu, imajte statičku IP adresu. Dinamička IP adresa i DNS preusmjerivač stvarat će probleme robotima tražilice.

Sada kada ste ispravno hostirani, provjerite je li samo mjesto čisto. Ovo se sastoji od dvije primarne komponente. Provjerite nemate li pokvarenih poveznica i učitava li se stranica brzo. To znači da nema nepotrebne grafike. Također biste trebali testirati web mjesto kako biste bili sigurni da se dobro skalira na različitim rezolucijama i s različitim preglednicima. Ovo ne pomaže pri pristupačnoj optimizaciji za tražilice, ali će osigurati ugodno iskustvo posjetitelja koje privučete na svoju stranicu.

Korak 2. Optimizirajte svoje ključne riječi i ključne fraze.
Neka vaše ključne riječi za svaku stranicu budu najmanje dvije ili tri. Kada se odlučite za svoje ključne riječi, pretražite pomoću alata za ključne riječi (možete pretraživati web, postoji nekoliko njih koji su prilično dobri) i saznajte koliko je pretraživanja učinjeno za svaku frazu.

Korak 3. Predajte svoju stranicu tražilicama.
Kritična napomena! Nemojte koristiti softver za slanje tražilice za slanje stranice. Googleovi uvjeti pružanja usluge jasno navode da je ovo kršenje. Većina kvalitetnih tražilica će ovo vidjeti kao spam web stranice i kazniti vas za to. Ovi su proizvodi dobri za rad na vašoj stranici, ali nisu dobri za stvarno slanje. Vidjet ćete da put do pristupačne optimizacije za tražilice, pa čak ni do profesionalne optimizacije za tražilice, ne nudi prečace.



Korak 4. Radite na povećanju ranga svoje stranice.
Upamtite da je rang stranice onaj kritični pokazatelj koji vas izdiže iznad vaših konkurenata, kada je sve ostalo jednako. Da biste povećali rang svoje stranice, morate vratiti poveznice na druge stranice. Postoji nekoliko načina za to, neki od njih će drastično pomoći, drugi će boljeti. Programi razmjene linkova bili su stari način povećanja ranga stranice. Neki od njih još uvijek nude vrijednost, ali je ograničena. Želite da linkovi natrag na vašu web stranicu budu kvalitetni, a ne samo stranica s tisuću linkova na ljude koji pokušavaju povećati rang stranice. Vaše dvije najbolje opcije su pisanje članaka koji se objavljuju i traženje poveznica od dobavljača i drugih poslovnih partnera.

Korak 5. Dodajte više kvalitetnog sadržaja na svoju stranicu.
Koraci 4 i 5 mogu funkcionirati zajedno. Dok pišete sadržaj za svoje web mjesto, možete poslati cijelu ili dio stranice u direktorije članaka kako biste povećali rang svoje stranice. Kada dodajete sadržaj na svoje web mjesto, nemojte pretjerivati. Ako ste napisali stvarno sjajan članak koji ne doprinosi vašoj web stranici, upotrijebite ga za slanje kako biste dobili rang stranice. Ako samo dodajete stranicu za stranicom na svoje web mjesto, završit ćete s nečim što je posjetiteljima teško koristiti, što će ih frustrirati i koštati vas prodaje.

Kreativnost Bez Granica

Otvorena Vrata Mašti Heklanje je poput platna na kojem možete stvoriti svoje remek-djelo. Sloboda kreiranja vlastitih uzoraka i igra sa