HEKLANJE

5 savjeta za poboljšanje vaših PPC rezultata na Googleu

TEMU APP 100 E KUPON

Kako troškovi PPC kampanja rastu, internet trgovci su više nego pod pritiskom da daju pozitivne rezultate. Učinkovitost PPC kampanja ovisi o sljedećim čimbenicima:

– Stopa pojavljivanja
– Vaša pozicija oglasa
– Stopa klikanja (CTR)
– Stopa pretvorbe



Pronalaženje prave ravnoteže između stope pojavljivanja, pozicije oglasa i klikova početna je točka uspješnog PPC oglašavanja. Prije nego što istražite savjete koji će pomoći vašoj kampanji da bude bolja, kratko sažmimo koncept kako Google prikazuje vaše oglase u svojim sponzoriranim rezultatima:

Jedan od najvećih razloga nezadovoljstva roditelja je nedostatak komunikacije. To je izuzetno važno u svakom malom poduzeću, a posebno u obiteljskom vrtiću. Imajte na umu da se vrtići brinu o dragocjenoj imovini osobe, njihovom djetetu. Dakle, to samo pokazuje da je roditelj zabrinut za razinu i predanost skrbi koju prima od pružatelja usluga vrtića. Komunikacija je toliko važna, ne samo da pokazuje da vam je stalo do vaših klijenata, već i da ste profesionalac u industriji vrtića.

1. Kada roditelj na kraju dana dođe po svoje dijete, uvijek započnite razgovor pozitivnim informacijama. Ako imate nešto negativno za reći o djetetu, stavite tu informaciju usred razgovora. Dakle, drugim riječima, počnite s pozitivnim komentarima, a ne negativnim, i uvijek završite s pozitivnim.

2. Kada razgovarate s roditeljima za upis u vrtić, uvijek postavljajte mnogo pitanja o obiteljskim navikama i obrascima. Što vole raditi vikendom, koje su njihove brige oko brige o djeci, što traže? Zaista pokušajte saznati kakva je obitelj vašeg kupca i koje su njegove potrebe. Velike su šanse da ćete bolje zadovoljiti njihove potrebe ako od samog početka znate tko su.

3. Uspostavite svoja pravila i smjernice od početka. Imati ugovor koji navodi vaša pravila i propise postavlja granicu u vašem poslovanju. Toliko puta čujem od drugih vlasnika vrtića da roditelji ne poštuju njihove želje. Od početka morate postaviti pravila i granice, ako to ne učinite, roditelji vas mogu iskorištavati.

4. Uvijek dajte roditeljima dovoljno vremena i upozorenja. Ako planirate zatvoriti vrtić, povećati cijene ili napraviti bilo kakvu promjenu, dajte roditeljima dovoljno vremena. Mnogi ljudi se ne snalaze dobro s promjenama pa je uvijek važno dati im više nego dovoljno vremena da naprave odgovarajuće promjene.

5. Jednom godišnje napravite anketu u svom vrtiću. Saznajte jesu li vaši roditelji zadovoljni i kakva poboljšanja traže. Što više informacija saznaš o svojim roditeljima i onome što oni žele, bit će ti bolje. Pobrinite se da anketa bude anonimna kako vam se roditelji ne bi bojali reći svoje misli i mišljenja.



© CG Groth Inc. 2006