HEKLANJE

Dobivanje kreditne kartice s najboljim nagradama

TEMU APP 100 E KUPON

Odlične ponude za kreditne kartice sada su dostupne kod vašeg najbližeg prodavača kreditnih kartica – ili u vašem poštanskom sandučiću. Sada se može dobiti vrijeme za dobivanje zaista korisne kartice. Zbog konkurencije, kartičarske kuće sada su odlučile vratiti nešto u zamjenu za vaša plaćanja – na nagradnoj kreditnoj kartici, a poticaji mogu biti prilično atraktivni. Gotovo sve ide – od povrata novca, zračnih milja ili uredske opreme za vaše poslovanje. Pogledajmo na brzinu da vidimo koje su neke od mogućnosti i nekoliko savjeta o tome kako odabrati najbolju nagradnu kreditnu karticu za sebe.

Nagradne kreditne kartice sada nudi skoro svaka kartičarska kuća – jednostavno zato što vide da to stvarno privlači ljude njihovim poslovima. Pogodnosti sada, u danu kada se cijene na benzinskim pumpama itekako osjete, mogu biti posebno privlačne. Nagrade se obično temelje na dvije stvari: kada napravite svoju prvu kupnju i ovisno o količini kupnji obavljenih u određenom vremenskom razdoblju.



Koje su neke od mogućih nagrada za prijavu?

Neki kažu da će iznosi i vrste nagrada biti sve bolji. Primarni razlog – konkurencija između tvrtki koje se bave izdavanjem kreditnih kartica trenutno je prilično jaka, pa bi zapravo moglo biti malo teško odlučiti koja je kreditna kartica za vas najbolja. Razne ponude danas uključuju:

• Povrat novca

Neke kartice mogu ponuditi čak 5% povrata na vaše kupnje. Ovo bi moglo porasti u bliskoj budućnosti. Ovaj postotak može biti ograničen na kupnju hrane, lijekova i goriva. Još jedna nagradna kartica koja vraća gotovinu namijenjena je profesionalcima. Jedna kartica daje oko 3% za kupnju u restoranima, benzin, uredski materijal i iznajmljivanje automobila.

• Zračne milje

Putne kartice zračnog prijevoznika mogu dati nagrade do 20 000 zračnih milja pri vašoj prvoj kupnji. Izvrsno za one koji često koriste zrakoplovnu industriju.

• Bodovi



Neke od vaših boljih kartica mogle bi vam dati do 10 000 bodova pri prvoj kupnji. To je ekvivalentno čeku od 100,00 USD. Primjenjuju se uvjeti.

• Hotelski bodovi

Prilikom prijave, neke vam kartice mogu dati besplatnu noć u hotelu, a zatim se bodovi za besplatne boravke zarađuju svime što kupite putem kartice. Izvrsna značajka za nekoga tko puno putuje i često odsjeda u boljim hotelima.



• Nagrade studentima

Za studente je dostupan niz nagradnih kreditnih kartica. Nagrade se daju u obliku povrata novca ili bodova na većini kartica, a dolaze od kupnje hrane, lijekova i goriva.

• Nagrada za novi automobil



Jedna kartica će vam omogućiti da svoje bodove uložite u kupnju novog ili rabljenog automobila. To bi mogla biti upravo kartica koja vam je potrebna ako svoje vozilo koristite za posao.

• Poslovanje

Neke kreditne kartice za poslovne nagrade daju uredsku opremu kao nagradu za vaše poslovne kupnje. Mogao bi biti sjajan način da pomognete u pokrivanju uredskih troškova.

Što još treba tražiti?

Obavezno provjerite standardne značajke kartice prije nego što se potpišete na isprekidanu liniju. Imajte na umu da su ponude nagrada samo poticaji da vas navedu da dobijete njihovu karticu. Obavezno pogledajte sljedeće standardne značajke kartice, a ne samo istaknute značajke. Ne zaboravite da detalji često mogu oduzeti neke od istih prednosti i učiniti ih zapravo manjima od onoga što se na prvi pogled čine. Evo nekoliko stvari na koje treba obratiti pozornost kada dobivate kreditnu karticu s najboljim nagradama.

• Kamatna stopa kartice
• Uvjeti pod kojima možete ostvariti beneficije
• Vrijeme kada su pogodnosti dostupne (Moraju li se iskoristiti u roku od 60 dana?, itd.)
• Vrsta kreditnog rejtinga koja vam je potrebna
• Mogućnosti prijenosa stanja
• Duljina vremena za uvodnu ponudu
• Godišnja naknada

Konačno, kada birate svoje najbolje nagradne kreditne kartice, svakako usporedite prednosti jedne s drugim sličnim karticama. Jedan može biti miljama ispred drugoga, što bi moglo značiti mnogo više koristi za vas.

Recenzije stola za stalne glodalice

Kupnja stola za glodanje danas može biti pomalo frustrirajuća. Postavljaju mi svakakva pitanja. Primjećujem da mnogi ljudi pokušavaju raditi stvari

MUČITE SE da postanete online?

1 Super Affiliate”) će osobno vam pokazati jednostavan sustav korak po korak ostvariti PASIVNI prihod na potpunom autopilotu. . Ključne