HEKLANJE

Recenzije stola za stalne glodalice

TEMU APP 100 E KUPON

Kupnja stola za glodanje danas može biti pomalo frustrirajuća. Postavljaju mi svakakva pitanja. Primjećujem da mnogi ljudi pokušavaju raditi stvari na stolovima s gornjom klupom koje bi stvarno trebale biti rezervirane za veće stolove. Razlog je što većina stolnih stolova nema dovoljno značajki.

Čak i ako imaju sve značajke većeg stola, koriste nestandardne veličine što otežava korištenje. Dobar primjer za to bila bi mitra staza. Zakošena tračnica dolazi u utoru industrijske standardne veličine ¾”. Svi dodaci izrađeni su na ¾ i pristaju na većinu stolova s ukošenom tračnicom. Neki proizvođači stolova prave svoje stolove s manjim tračnicama i onda ništa ne stane u njih osim onoga što vam daju.



Još jedan ključni problem sa značajkama manjih stolova je taj što nisu napravljeni baš dobro. Ovo zbunjuje um. Ako ste uzeli izvrsnu kvalitetu i smanjili je na manju veličinu, zašto se ne bi prodao? Odgovor je, hoće, ali malo tko to učini. Dakle, koje je rješenje? Pa potražite značajke za koje znate da ih želite ili trebate.

Mitra staza
Splitske ograde
Priključci za prašinu
T-traka ograde
Noge za stolove koje se mogu pričvrstiti vijcima za radne stolove ili postolja
Velike radne površine
Dio za teške uvjete rada
Umeci tablice glodalice

Ako pogledate današnje tablice, možete pronaći zanimljivu usporedbu njihovih karakteristika. Stolovi koji su najpopularniji su
Bosch 1181
RTD Super Bench
Rousseau sklopivi stol
Rockler
Skil model 450

Na dnu hrpe nalazi se Skil 450. Proizvodi se za nekoliko različitih marki. To je vrlo dobar stol za početnike, ali ima puno ograničenja i puno nestandardne opreme. Najveći nedostatak je što na njemu ne možete koristiti nijedan router.

Stol Bosch 1181 pun je značajki, što je sjajno. Ni on neće odgovarati svim ruterima. Također je vrlo skup i ako odlučite dodati odgovarajući stalak, to će vas koštati dodatnih 100 USD. Nije toliko kvaliteta nego cijena ono što umanjuje ovaj stolni set.

Super klupa iz Router Table Depot ima sve značajke koje biste mogli poželjeti, i sve u standardnim veličinama. Cijena je vrlo konkurentna i nudi vam najstandardnije značajke za najbolju cijenu od svih pregledanih stolova.

Sklopivi stol Rousseau još je jedan stol bogat značajkama s visokom cijenom naljepnice. Možete dodati još nekoliko značajki s RTD tablicom i još uvijek biti po malo nižoj cijeni. Sklopive noge mogle bi dobro doći ako imate prostora na zid da ga objesite.



Rockler ima lijep dizajn s drvenim nogama. Međutim, gornji dio nema umetak koji obeshrabruje stvaranje uzdignutih ploča. Imaju uskočne prstenove, ali nisu dovoljno veliki za veće nastavke koji su danas dostupni. Niska cijena se osjeća na nedostatku značajki.

Stavljanje svih tablica jednu pored druge daje sjajnu usporedbu onoga što vam je važno. Ovo je uvijek dobra ideja bez obzira kupujete li alat za obradu drva ili automobil.

Heklanje kao Dar

Heklanje postaje dar koji heklači nesebično dijele sa svijetom oko sebe. Kroz ovu vještinu, heklači shvaćaju da je darivanje više

Učinci Pueraria Mirifica

Smatrate li da ćete iz ovog članka naučiti dovoljno da vam pomogne s predmetom koji je pri ruci? Pueraria mirifica