HEKLANJE

Podnošenje zahtjeva za trenutačno odobrenje kreditne kartice online

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s trenutnim odobrenjem zgodan su način podnošenja zahtjeva za novu karticu. S ovim karticama obično možete saznati za manje od minute je li vam kartica trenutno odobrena. Što je još bolje, podnošenje zahtjeva za trenutno odobrenje kreditne kartice online je vrlo jednostavno.

Pronalaženje prave kartice



Prvi korak u podnošenju zahtjeva za kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem je odluka koju karticu želite. Postoje deseci, možda i stotine kreditnih kartica s trenutačnim odobrenjem koje možete odabrati na mreži. Obavezno ih sve temeljito istražite kako biste pronašli onaj koji je najbolji za vas. Stvari na koje treba obratiti pažnju uključuju: godišnje naknade, kamate i dodatne naknade. Ako imate dobru kreditnu sposobnost, svakako se prijavite samo za kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem bez povezanih naknada ili visoke kamatne stope. Ako imate lošu kreditnu povijest, svakako usporedite kreditne kartice s trenutnim odobrenjem za one s ne baš savršenom kreditnom poviješću i pronađite onu s najmanjim iznosom naknada i najnižom kamatnom stopom.

Ako je vaša kreditna sposobnost jako loša, razmislite o osiguranoj kreditnoj kartici s trenutnim odobrenjem. Ove kartice zahtijevaju plaćanje unaprijed. Novac koji potrošite s jednom od ovih kreditnih kartica zapravo je vaš vlastiti novac koji ste stavili na karticu. Prije nego što gubite vrijeme na prijavu, provjerite je li kartica prijavljena kreditnim uredima. Ako kartica ne javlja, neće vam pomoći da obnovite svoj kredit. Ako imate dobru kreditnu sposobnost, ne biste se trebali ni zamarati kreditnom karticom sa osiguranim trenutnim odobrenjem, osim ako niste roditelj koji želi dobiti karticu za korištenje sa svojim djetetom srednje škole ili koledža.

Popunjavanje obrasca

Online obrasci za trenutno odobrenje kreditne kartice isti su kao obrasci koje biste ispunili za tradicionalnu kreditnu karticu. Od vas se očekuje da potencijalnom zajmodavcu date svoj broj socijalnog osiguranja, ime i adresu. Također ćete potencijalnom zajmodavcu morati dati podatke o zaposlenju, kao što su ime, adresa i telefonski broj vašeg poslodavca. Od vas će se također tražiti da navedete svoj godišnji prihod kućanstva. Ovisi o tome hoćete li ili ne želite uključiti prihode kao što su uzdržavanje djeteta ili uzdržavanje supružnika prilikom prijavljivanja prihoda. Općenito, što je prihod vašeg kućanstva veći, veće su vam šanse da dobijete odobrenje i da dobijete veći kreditni limit. Međutim, nikada nemojte lagati jer su ti podaci zapravo potrebni uglavnom kako bi vas zaštitili od izlaganja bankrotu.

Ako se prijavljujete za sigurnu kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem, možda nećete morati dati toliko informacija. Na primjer, mnoge osigurane kreditne kartice s trenutnim odobrenjem ne zahtijevaju podatke o zaposlenju. Sve dok imate novca za staviti na karticu, tvrtka koja vam daje zajam nije previše zabrinuta oko provjere vašeg zaposlenja. Međutim, često ćete morati imati bankovni račun kako biste elektronički prenijeli sredstva sa svog bankovnog računa na osiguranu kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem.

Bez obzira na vrstu kartice za koju se prijavljujete, provjerite šaljete li podatke na zaštićenoj stranici. Znat ćete je li stranica zaštićena jer će se u jednom od gornjih ili donjih kutova zaslona vašeg računala nalaziti mala ikona katanca. Zaštićena stranica sprječava hakere da mogu pristupiti vašem osobnom računalu. Svaka renomirana tvrtka za izdavanje kreditnih kartica imat će zaštićenu stranicu. Ako stranica nije sigurna, nemojte poslovati s tvrtkom.

Trenutak istine



Nakon što ispunite online obrazac za prijavu, općenito ćete za manje od minute saznati ispunjavate li uvjete za kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem. Međutim, nemojte se obeshrabriti ako tvrtka koja daje kredite odmah ne odobri vašu karticu. Često je to jednostavno zato što tvrtka mora pomnije proučiti vašu kreditnu povijest. Općenito, ovaj proces će trajati samo nekoliko dana. Stoga je kreditna kartica s trenutačnim odobrenjem još uvijek brži način za dobivanje odobrenja za novu kreditnu karticu od tradicionalne kreditne kartice, čije odobrenje može potrajati i do osam tjedana.