HEKLANJE

4 jeftinija načina da privučete posjetitelje na svoju web stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Ovaj uvod u dobivanje više prometa na vašoj web stranici bez trošenja puno novca je ono čemu svaka tvrtka na internetu teži, a mi ćemo pokriti osnove, nakon čega će uslijediti fokusiraniji pogled na druge načine za povećanje prometa na vašoj web stranici u naredni članci.

Anonimno za mnoge postoji nekoliko načina privlačenja posjetitelja na vaše web mjesto koji ne zahtijevaju rizik velike količine novca. Ali uzmite u obzir činjenicu da to nije tako jednostavno i zahtijeva više posla s vaše strane.
Dakle, ako više volite raditi na privlačenju prometa na svoju web stranicu, umjesto da za to plaćate, evo nekoliko jednostavnih načina da to postignete:



1. Slanje u imenike članaka možda je jedan od najvrjednijih načina privlačenja prometa na vašu web stranicu. Pisanjem i slanjem članaka s temom povezanom s vašim web-mjestom gotovo vam je zajamčeno da ćete na dulje vrijeme privlačiti promet na svoje web-mjesto. Sve dok vaši članci ostaju u direktorijima koje sugerirate, ljudi ih mogu pronaći, a izgledi za promet na vašoj web stranici su značajni. Neke od web stranica na koje se možete prijaviti su goarticles.com, ezinearticles.com, dime.com, articlecity.com i Marketingtooltime.com.

2. Optimizacija za tražilice (SEO) je postupak koji primjenjujete na stranicama svoje web stranice kako biste rangirali više u tražilicama. Optimizaciju za tražilice nije teško naučiti i postoji nekoliko softverskih aplikacija koje dobro obavljaju posao SEO-a.
Tražilice prvo gledaju vaše meta oznake kako bi utvrdile o čemu se radi na vašoj web stranici. Evo nekoliko ključnih čimbenika pri pripremi meta oznaka:

Dok nastavljate čitati ovaj članak, obratite posebnu pozornost na međusobni odnos 1. i 2. dijela.

a) Naziv vaše domene trebao bi sadržavati vašu ključnu riječ.

b) Oznaka naslova za svaku stranicu vaše stranice treba sadržavati vašu ključnu riječ.

c) Vaša ključna riječ trebala bi biti na prvom odlomku vaše stranice.

d) Alt oznake slike trebaju sadržavati vašu ključnu riječ.



e) Nazivi direktorija i datoteka svake stranice vašeg web-mjesta također bi trebali sadržavati vašu ključnu riječ.

3. Napravite blog koji povezuje natrag na vašu web stranicu.
Google i druge tražilice lako indeksiraju postove na blogu na Blogger.com. Ažuriranjem svog bloga hranite tražilice. i svaki put kada objavite novi sadržaj, tražilice će ga uočiti i doći će pauci.
Stavljanje ključnih riječi u sadržaj vaših stranica pomoći će vam da budete viši u tražilicama.
Postavljanjem poveznice na svoj blog natrag na vašu stranicu, tražilice će slijediti vezu i vaša će se stranica češće indeksirati i ažurirati.
Bloganje je bezbolno i dodaje puno vaših web stranica u indeks tražilice, a bez tih stranica nećete biti pronađeni u pretraživanju ključnih riječi,
Postoji nekoliko mjesta za dobivanje neograničenih blog računa s nekima koji se besplatno hostiraju, kao što je Blogger.com. Još jedna popularna blog aplikacija je WordPress.com koja se nalazi na vašoj web stranici.

4. Objavljivanje na forumima koji su relevantni za vašu temu dat će vam priliku da postavite svoje veze na svoje proizvode i usluge u redak za potpis, tako da ćete dobiti posjetitelje od članova foruma i tražilice koji slijede vašu vezu.
Provjerite jesu li potpisi koje objavljujete na forumima nezaboravni kako bi privukli čitatelje i natjerali ih da kliknu na povezanu poveznicu i dođu na vašu web stranicu.



Ove 4 marketinške taktike jednostavni su i jeftiniji načini privlačenja posjetitelja na vašu web stranicu. Redovita provedba gore navedenih strategija jamčila bi protok prometa ne samo kratkoročno, već i dugoročno.

Nova Disney kreditna kartica

Što ako svoje dnevne kupnje možete pretvoriti u praktičnu Disneyjevu čaroliju? Pa sada možete! Bank One sada nudi novu Visa