HEKLANJE

Nova Disney kreditna kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Što ako svoje dnevne kupnje možete pretvoriti u praktičnu Disneyjevu čaroliju? Pa sada možete! Bank One sada nudi novu Visa Disney kreditnu karticu koja vama i vašoj obitelji daje Disneyjeve nagrade svaki put kada upotrijebite karticu. Svoj dug po kreditnoj kartici možete pretvoriti u zabavan odmor za sebe i svoju obitelj. Izdavač kreditnih kartica, Bank One, udružio se s tvrtkom Walt Disney kako bi ponudio ovu karticu za obiteljsku zabavu svima koji ispunjavaju uvjete. Od vas će se tražiti da prođete standardnu kreditnu provjeru kod velikog kreditnog ureda prije nego što se kvalificirate za Disney Visa karticu.

Kako to radi?



Kada obavite kupnju svojom Disney kreditnom karticom u lokalnoj trgovini mješovitom robom, trgovačkom centru ili online trgovini, automatski osvajate bodove ili Disneyjeve nagrade. Ovi nagradni bodovi skupljaju se sa svakom kupnjom. Dok skupljate bodove, možete kupovati u Disney Storeu, Disneyland Resortu, Walt Disney World Resortu, Disney Cruise Lineu, Disney katalogu ili DisneyStore.com za robu kao što su DVD ili Disney igračke, pakete za odmor u vašem omiljenom Disneyevom tematskom parku i druge istaknute nagrade, uključujući putovanja i posebne propusnice.

Prednosti

  • Kreditna kartica Disney odličan je način da dobro iskoristite svoj dug po kreditnoj kartici. Izdavač kreditnih kartica u biti vam vraća dio onoga što potrošite.
  • Ne postoje datumi zamračenja za pakete za odmor zarađene vašim Disney nagradnim dolarima.
  • Pogodnosti platinaste kartice
  • Bez godišnje naknade
  • Razumna kamatna stopa
  • Bez kamata šest mjeseci na nekoliko putnih paketa
  • Mogućnosti uštede na Disney robi i putnim paketima

Protiv

  • Kako skupljate Disneyjeve nagrade, nakupljate i dug na kreditnoj kartici. Osim ako niste vješti u upravljanju svojim financijama, ova vrsta programa poticaja mogla bi vam uzrokovati više problema nego što vrijedi.
  • Što više kupujete, to više nagrada dobivate. Ali ne zaboravite da što više kupujete, plaćate i veće kamate. Izdavač kreditnih kartica ne nudi ovu ponudu iz dobrotvorne svrhe za svoje klijente. Žele zaraditi nešto novca.

Posebne značajke

Disney kreditna kartica ima jedinstven dizajn kartice koji će oduševiti obitelji: Mickey Mouse na svjetlucavoj crvenoj pozadini. Karticu može koristiti kao obiteljsku karticu bilo kojeg člana kako bi doprinio budućim planovima za odmor ili blagdanskim darovima. Razmislite o davanju kartice mlađim članovima obitelji kao početne kartice koja se može koristiti za troškove izvan kuće. U nagradama može uživati student ili cijela obitelj.

Nagradni bodovi mnogo su fleksibilniji nego s drugim nagradnim karticama. Bodove možete iskoristiti za ulaz u Disneyjev tematski park, pristup povlasticama parkiranja, kupnju robe na mreži ili u trgovinama ili iz kataloga. Možete čak koristiti bodove za kupnju predmeta unutar parkova. Uz Disney Cruise Line, vaše mogućnosti su neograničene jer svoje nagradne bodove koristite za kupnju karata za krstarenje, zabavu i ultimativno Disneyjevo iskustvo.

Da biste se prijavili za Disney Visa karticu, nazovite 1-888-878-7222.



Bloganje 101

Ako je pisanje umjetnost, onda je bloganje jedan od načina korištenja riječi za stvaranje umjetnosti. To je zato što su

Jeste li poduzetnik?

Ako biste tražili riječ poduzetnik u rječniku, otkrili biste da to znači “osoba koja organizira i upravlja bilo kojim poduzećem,