HEKLANJE

Sjajno sredstvo za smanjenje stresa, trenutno online odobrenje

TEMU APP 100 E KUPON

U mom velikom iskustvu u području kredita – i osobno duga, puno dugova – otkrio sam da je kreditne kartice s trenutnim odobrenjem ugodno kupiti. To je slično kao da odete na razgovor za posao i recepcionar vam kaže da možete dobiti posao.

To je možda zbog više od desetljeća bejzbola koje sam igrao (desetljeća u kojem učiš igrati, a ne desetljeća kad si to mogao raditi kao posao), ali usporedba koja mi je pala na pamet, prva vrijeme kad sam primio karticu s trenutnim odobrenjem, bio je onaj bacača koji baca loptu preko ograde središnjeg polja umjesto tebe, a da ti uopće ne digneš palicu s ramena.



Možda je to pretjerano, ali shvaćate. Lijepo je. Sav stres, napor i briga koji dolaze s postupkom odobravanja obično nisu prisutni. Samo izravno ‘da, apsolutno, možete imati malo kredita.’

Ipak, moram napomenuti da dobra stvar obično ima i lošu stranu, a kreditne kartice s trenutnim odobrenjem nisu iznimka. Ako vaš kredit nije po ukusu izdavatelja, naići ćete na jednako brzo ‘ne’. Ovo se može činiti kao da vas bocka taj isti vrč dok sjedite u zemunici i navlačite rukavice za udaranje ili jedete sjemenke suncokreta.

Reći ću, međutim, nakon odbijanja i odobravanja mnogih stupnjeva, da je trenutno ‘ne’ bolje od odgovora ‘nema šanse da dobiješ jedan od ovih’ koji ste čekali tjednima da čujete, a koji je sudbinski može susresti s drugim kartama.

Sada postoji jedna pogreška koju bi trebalo izbjeći s kreditnim karticama s trenutnim odobrenjem. Kada dobijete odobrenje za svoju prijavu, zapamtite da je aspekt kredita taj koji je trenutan, a ne fizička kartica. Obično je potrebno poslovna tjedna ili dva da vaša kartica zaista stigne poštom.

Otkrio sam to na teži način. Dobio sam trenutno odobrenje na internetu dok sam po internetu kupovao stare rock and roll potrepštine. Srce mi je bilo gotovo slomljeno kad nisam mogao odmah kupiti pohabani i lagano spaljeni remen za gitaru koji je nekoć pripadao ritam gitaristu benda koji je otvorio Credence Clearwater Revival. Što? Što? Ne gledaj me tako. Vjerojatno ste kupovali čudnije stvari online od toga, hajde.

U svakom slučaju, tako sam naučio da instant odobrenje ne znači instant dozvolu za potrošnju, što bi trebali imati na umu za one od vas koji ćete dobiti karticu. Također zapamtite da trenutno odobrenje ne znači definitivno da, to znači trenutni palac gore ili palac dolje. Ali morate priznati da je mogućnost da u nekoliko sekundi saznate ono za što inače čekate danima ili tjednima da saznate. I dok neće svi izdavatelji kartica odgovoriti u roku od minute ili dvije, većina online zahtjeva obrađuje se brzo. Elektronički odgovor možete dobiti za najviše nekoliko dana. I to je bolje od metode odgovora poštom.

Savjeti za kreditne kartice

Postoje savjeti o kreditnoj kartici, a zatim i tajne kreditne kartice. Ovi potonji su malo poznati trikovi kojima vas izvode