HEKLANJE

Pristupačni Php Mysql hosting vam je nadohvat ruke

TEMU APP 100 E KUPON

Prošli su dani skupog web hostinga. Bilo je vrijeme, prije samo nekoliko godina, kada hosting nije bio tako jeftin kao sada. Da vidimo zašto.

Hosting je sve o pohrani na tvrdom disku (koji se nalazi na web poslužitelju) i propusnosti za vaše podatke. Do prije nekoliko godina pohrana na tvrdom disku nije bila velika kao sada. Današnji tvrdi diskovi dolaze u tipičnom rasponu kapaciteta od 400 GB do 500 GB. Čak i oni najmanji za korištenje kućnog računala dolaze u veličinama većim od 100 GB. Usporedite to s tvrdim diskom od 40 GB prije samo nekoliko godina.



Nekoliko od ovih pogona tvrdog diska od 400 GB do 500 GB u tipičnom web poslužitelju pokretanom Linuxom s 4 središnje procesorske jedinice Intel Xeon daje više nego dovoljno procesorske snage i kapaciteta za pohranu za ugošćavanje stotina web stranica na jednom poslužitelju, a sve rade sretno .

Ubacite u open source (besplatnu) kombinaciju Apache + PHP + MySQL i imate recept za hosting prave dinamične web stranice koja radi po vrlo niskoj cijeni. Ono što je nekada bila premium kombinacija sada je vrlo standardna i vrlo jeftina i vrlo pristupačna. Nije neuobičajeno pronaći planove hostinga jeftine od samo 99 centi mjesečno, koji dolaze sa svim značajkama uključujući PHP i MySQL i dovoljno prostora za pohranu + propusnost.

Stoga nema razloga da bilo tko tko želi ugostiti bilo što od osobne početne stranice ili kućnog poslovanja/malog poduzeća koji želi dinamičnu web stranicu za svoje online poslovanje, ide samo na jednostavne HTML web stranice. Ne. To je davno prošlo.

Zajednički web hosting postao je vrlo pristupačan za sve vrste upotrebe i primjene. Kako tehnologija pohrane i obrade bude napredovala, hosting će biti dostupan s još boljim kapacitetima i moćnijim značajkama. Ima potpunog smisla koristiti moć PHP-a i MySQL-a kada su svima dostupni.