HEKLANJE

Prljave tajne stečajnog odvjetnika

TEMU APP 100 E KUPON

Područje stečajnog prava eksplodiralo je posljednjih godina, iako proces podnošenja zahtjeva za bankrot zapravo uključuje samo ispunjavanje nekoliko obrazaca. Zablude, zastrašujući novinski članci i obmanjujuće reklame koje su objavile mnoge tvrtke sada specijalizirane isključivo za stečajni zakon uvjerili su prosječnog potrošača da apsolutno mora unajmiti skupog odvjetnika kako bi se riješio novca koji duguje.

Čak i ako klijent ima natprosječno velik broj pitanja ili je kombinacija prihoda, dugova i imovine kompliciranija od većine, iskusni odvjetnik trebao bi biti u stanju riješiti stečajni zahtjev od početka do kraja u roku od nekoliko sati. Neki pošteni pravni stručnjaci svojim klijentima naplaćuju samo ovu malu količinu posla, ali većina naplaćuje minimalno 2000 dolara za osnovnu prijavu. Zapravo, u nekim područjima cijene mogu skoknuti do 10 000 USD za jedan slučaj!



Ove napuhane cijene zapravo su mnoge poštene odvjetnike potpuno izbacile iz bankrota, jer nakon što se klijent uvjeri da bi ga bankrot trebao koštati tisuće dolara, prirodno je da su oprezni u zapošljavanju bilo koga tko naplaćuje mnogo manje.

Ispunjavanje stečajne dokumentacije u mnogim je slučajevima toliko jednostavno da odvjetnici daju svojim tajnicama da to ispune. Ipak, polje je stvorilo toliko novca za određene pohlepne odvjetnike da umjesto da svojim klijentima to daju do znanja, oni umjesto toga stave novac u džep i odmaknu se i gledaju dok stečajni zahtjevi nepotrebno izmiču kontroli.

Bez obzira na okolnosti koje su vas dovele u trenutnu financijsku situaciju, proglašenje bankrota nikada ne bi trebao biti prvi izbor kada se pokušavate nositi s visokim razinama duga. Osobito nakon što uzmete u obzir visoke odvjetničke naknade i nove zakone o kreditnim karticama, bilo bi mnogo bolje za vas i kratkoročno i dugoročno da se vaše financijske poteškoće rješavaju izvan suda.

Blog Blaster

Internet je postao najbrže rastući medij za pronalaženje proizvoda i usluga. Imate web stranicu, ali niste zadovoljni njenom izvedbom među