HEKLANJE

Svatko se može kvalificirati za veliku kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Možda ste vidjeli sljedeće oglase ili nešto slično:

Odvojeni? Rastavljen? Bankrotirati? Udovica? Loša kreditna sposobnost? Nema kredita?



Nema problema

Nazovite SADA i dobijte kredit koji zaslužujete!

– Čak i ako su vas prije odbili, dugujete to sebi i svojoj obitelji.

– Vaša glavna kreditna kartica čeka.

Ako nemate kreditnu sposobnost ili imate lošu kreditnu povijest, ovaj bi vam se oglas mogao svidjeti. Korištenje osigurane kreditne kartice može biti učinkovit način za izgradnju ili ponovno uspostavljanje vaše kreditne povijesti. Međutim, imajte na umu da neki prodavači osiguranih kreditnih kartica iznose lažne reklamne tvrdnje kako bi vas natjerali da odgovorite na njihove oglase.

Osigurane i nezaštićene kreditne kartice rade na isti način; oba se mogu koristiti za plaćanje roba i usluga. Zaštićena kartica zahtijeva sigurnost za vašu kreditnu liniju; nezaštićena kartica ne. Štedni račun za osiguranu karticu može se kretati od nekoliko stotina do nekoliko tisuća dolara. Vaša kreditna linija bit će postotak vašeg depozita, obično od 50 do 100 posto. Obično će banka platiti kamatu na vaš depozit.

Također, možda ćete morati platiti naknade za prijavu i obradu koje ponekad iznose stotine dolara. Prije nego što se prijavite, svakako se raspitajte kolike su ukupne naknade i hoće li biti vraćene ako vam kartica bude odbijena. Osigurana kreditna kartica također često zahtijeva godišnju naknadu i ima više kamatne stope od nezaštićenih kartica.



Savezna komisija za trgovinu poduzela je mjere protiv tvrtki koje lažno reklamiraju Visu i MasterCard putem televizije, novina i razglednica. Oglasi mogu nuditi neosigurane kreditne kartice, osigurane kreditne kartice ili ne navesti vrstu kartice. Oglasi su obično formulirani tako da vjerujete da možete dobiti kreditnu karticu jednostavnim pozivom na telefonski broj naveden u oglasu.

Ponekad broj nije besplatan. Usluga broja “900”, za koju će vam biti naplaćen samo poziv, može vas uputiti da date svoje ime i adresu kako biste primili zahtjev za kredit, ili vam može dati popis banaka koje nude sigurne kartice, ili vas uputiti nazvati drugi broj “900” uz nadoplatu za više informacija. Imajte na umu da obmanjujući oglasi često izostavljaju važne informacije.

Često izostavljaju cijenu telefonskog poziva “900”, koja može varirati od 2 do 50 dolara ili više.



U oglasima se često ne spominje potreban sigurnosni polog te naknade za prijavu i obradu zaštićene kartice.

Oglasi često ne govore ništa o zahtjevima za prihod i dob.

Oglasi ne smiju spominjati godišnju naknadu za osiguranu karticu i kamatu višu od prosječne na bilo koji saldo.



Kako biste izbjegli da postanete žrtva marketinške prijevare s osiguranom kreditnom karticom, potražite sljedeće signale.

Čuvajte se ponuda lakog kredita. Nitko vam ne može jamčiti da ćete dobiti kredit. Čak i ako održavate evidenciju funti na svom računu, to je samo jedan faktor koji će drugi vjerovnici uzeti u obzir. Također će se uzeti u obzir svaka nepovoljna povijest.

Budite oprezni s kreditnim karticama koje nude tvrtke za popravak kredita ili “kreditne klinike”. Te tvrtke također mogu ponuditi čišćenje vaše kreditne povijesti uz naknadu. Međutim, možete sami ispraviti stvarne pogreške ili zastarjele podatke tako da izravno kontaktirate kreditne urede. Ali zapamtite; samo će vrijeme i dobra kreditna sposobnost popraviti vaše kreditno izvješće ako imate lošu kreditnu povijest, a svaka sugestija da dobijete novi broj socijalnog osiguranja ili drugu federalnu identifikaciju može biti nezakonita.

Izbjegavanje kočije prije konja

Oglašavanje vaše prakse na tražilicama privlačno je mnogim trenerima. Promet se može iskoristiti za povećanje popisa pretplatnika, prodaju proizvoda i

Biciklizam za zabavu

Svatko ima nešto što voli raditi za zabavu, a vožnja bicikla omiljena je aktivnost prikladna za cijelu obitelj. Mnogi ljudi