HEKLANJE

Proizvodi za njegu kože protiv starenja – mogu li učiniti da izgledate mlađe?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste poput većine žena starijih od 30 godina, vjerojatno se počinjete brinuti o užasnoj W-riječi – borama. Uz obilje proizvoda za njegu kože protiv starenja na tržištu, morate se zapitati ima li istine u onome što ti proizvodi kažu da mogu učiniti. Svjedočanstva kupaca i bezbroj kliničkih studija pokazali su da da, proizvodi protiv starenja mogu djelovati, ali u konačnici morate sami odlučiti. Što oni točno trebaju učiniti?

Proizvodi protiv starenja dolaze u nekoliko različitih formula – kreme i losioni su najpopularniji. Osim što revitaliziraju vašu kožu i smanjuju znakove starenja, mnogi proizvodi navodno potiču obnovu stanica kože, smanjuju podočnjake, hidratiziraju kožu i zaglađuju grubu teksturu, a sve to istovremeno smanjujući fine linije i bore! Revitol Complete samo je jedan od mnogih proizvoda koji imaju sposobnost dramatičnog smanjenja znakova starenja, otkrivajući vas blistave, mlađe! Royal Gold Serum protiv bora u još jednom proizvodu za koji se tvrdi da smanjuje bore dok ostavlja vašu kožu svježom i hidratiziranom. Ovo su samo neki od mnogih proizvoda dostupnih za stariju kožu, stoga samo naprijed i pogledajte oko sebe kako biste vidjeli što vam najbolje odgovara.



Nekad davno ovi su proizvodi bili dostupni samo na recept ovlaštenog dermatologa. Sada, to očito nije slučaj i ono što se nekada izdavalo samo na recept sada je postalo masovno tržište; razlog je što su sada napravljeni od potpuno prirodnih i sigurnih sastojaka. Obično može proći do 30 dana da se vide rezultati s ovim proizvodima. Neki se hvale rezultatima za samo dva tjedna, ali općenito biste trebali pričekati oko mjesec dana prije nego što vidite bilo kakvo značajno poboljšanje.

Većina proizvoda za njegu kože namijenjenih starijoj koži imaju neke zajedničke osnove. Svi imaju jedan ili kombinaciju sljedećih sastojaka. Alfa hidroksi kiseline, beta hidroksi kiseline, argirelin, Shea maslac i ekstrakt runolista. Vitamin A, ulje jaglaca i drugi također mogu biti uključeni, osmišljeni da vašoj koži daju mladenački i blistavi sjaj kakav je nekada imala. Općenito, nakon četiri do šest tjedana stalne upotrebe, možete vidjeti dramatično poboljšanje vaše kože, vjerojatno ćete izgledati i do deset godina mlađe nego prije! Zvuči prilično nevjerojatno, zar ne? Naravno, rezultati nisu tipični i varirat će ovisno o pojedincu. Zaključak je da su mnogi ljudi vidjeli obećavajuće rezultate s ovim proizvodima, a potencijal postoji i kod vas.

Izbjegavanje sunca, prestanak pušenja, svakodnevna hidratacija, vježbanje i zdrava, uravnotežena prehrana načini su smanjenja pojave bora. U kombinaciji s ovim metodama, korištenje kreme protiv bora zasigurno će pomoći u borbi protiv znakova starenja, a bit će učinkovitije uz gore navedene metode. Svatko želi kožu koja izgleda mlađe i nema razloga zašto je ne biste imali!

Japansko ravnanje kose

Japansko ravnanje kose je kemijski proces koji može i najkovrčaviju kosu učiniti ravnom. Žene koje vole ravan izgled obično će

Vrste kontaktnih leća

Od uvođenja kontaktnih leća prije mnogo godina, proizvodi za oči su prošli kroz razne promjene i inovacije kako bi zadovoljili